SAMSUN’DA GüZEL GöRüNTüLER

Hafta sonu deplasmanda oynanan Samsunspor müsabakasında takımını yalnız bırakmayan İnegölspor taraftarları, Samsunspor taraftarları ile yaptıkları karşılıklı tezahüratlar, ‘Taraftarlar böyle olmalı’ dedirtti. İki takım tarafları arasındaki kardeşlik müsabaka sonrası da devam etti.

Yayınlama: 25.02.2019
591
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu Samsunspor’un konuğu oldu. Takımını yalnız bırakmayan İnegölsporlu taraftarlar, 200 kişilik bir grup ile takımınlarını destekledi.

 

KARDEŞLİK ÖRNEĞİ








Müsabaka öncesinde İnegölsporlu taraftarlar, Samsunspor Başkanının kahvaltı programına katıldı.

 

ÖRNEK TEZAHÜRATLAR

Müsabaka sırasında Samsunsporlu taraftarlar; “İnegöl sen bizim kardeşimizsin” tezahüratında bulunurken, İnegölsporlu taraftarlar ise, “Samsunspor sen süper lige yakışırsın” tezahüratında bulundu.

 

KARŞILAŞMA SONRASI İKRAM

Karşılaşmanın sonrasında ise Samsunspor Başkanının talimatı ile Samsunspor taraftar amigosu Ümit ve Mehmet’in katkıları ile 200 kişilik İnegölspor taraftarına köfte ve ayran ikramında bulunuldu.

 

SAMSUNSPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Tribün Lideri Tevfik Taşkın, “İnegölspor taraftarları olarak takımımızı her zaman olduğu gibi yine deplasmanda yalnız bırakmadık. Samsun’a girdiğimiz andan itibaren de hem Samsunspor yönetimi hem de Samsunspor taraftarlarının bize karşı sıcaklığı gerçekten çok güzeldi. İnegölspor taraftarları olarak Samsunspor camiasına teşekkür ediyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.