SANAYİDE SİLAHLI SALDIRI

Mahmudiye Mahallesi Cemiloğlu Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre aralarında husumet bulunan iki kişinin tartışması kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada bir kişi silahla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yayınlama: 16.03.2017
3.053
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Mahmudiye Mahallesi Cemiloğlu Sokak üzerinde bulunan bir işyerinde meydana geldi.

 

İddiaya göre sokak üzerinde bulunan iş yerine motosiklet ile gelen Mustafa T. işyerinde bulunan Süleyman D. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın hararetlenmesi ile Mustafa T. iddiaya göre belinden çıkardığı silah ile Süleyman D.’nin sağ ve sol bacağına toplam 4 el ateş etti.






 

Ortalık bir anda kan gölüne dönerken, silah seslerini duyan çevredeki vatandaş ve esnaflar durumu Emniyet Ekiplerine ve 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdi.

 

Silahla Süleyman D.’yi yaraladığı iddia edilen Mustafa T. daha sonra ise işyerinden ayrılarak geldiği motosiklete binerek kayıplara karıştı.

 

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, iki bacağından yaralanan Süleyman D.’ye ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

 

Hastanede tedavi gören yaralı Süleyman D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Öte yandan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Mustafa T.’nin yakalanması için çalışmalarına başladı.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş