SEÇiM ÇALIŞMALARINA YOĞUN iLGi

Yerel seçimler öncesinde, AK Parti İnegöl Teşkilatı dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile birlikte tüm teşkilat hafta sonu seçim çalışmalarını toplu olarak sürdürdü.

Yayınlama: 11.03.2019
1.041
A+
A-

31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim çalışmaları sürerken, AK Parti İnegöl İlçe teşkilatı da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kurşunlu ve Tahtaköprü Mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürülürken, AK Parti’ye yoğun ilgi gösterildi.

 

HALK TEVECCÜH GÖSTERİYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bizler Allah’ın izni ile bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Bildiğiniz gibi İnegöl’de her zaman AK Parti’ye bir teveccüh olmuştur. Bu seçimlerde de ziyaret ettiğimiz yerlerde vatandaşımızın bize olan inancını tekrar görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

 

BİZLER KARDEŞLİKTEN YANAYIZ

“Bizler her zaman kardeşlikten yanayız” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Ersan, “İnsanlar farklı parti mensubu olabilir. Biz onlara da ulaşarak yapmak istediklerimizi ve yaptıklarımızı anlatıyoruz. Gittiğimiz yerlerde artık duble yollardan, savunma sanayisinden konuşmuyoruz. Çünkü bunları artık herkes biliyor. İnegöl için inançla çalışmaya, ilk gün ki aşkla vatandaşımızın derdini dinleyip, ne yapabiliriz deyip canla başka çalışma gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

 

Başkan Taban’ın İnegöl’de çok sevildiğini belirten Ersan, “İnegöl’ümüzde güler yüzlü bir başkanımız var. Alper Başkanımız mütevazi kişiliği ve çalışkanlığı ile İnegöl’de gerçekten sevilen bir insan olduğunu kanıtladı. Alper Başkanımızın ipi göğüsleyeceğinden zerre kadar şüphemiz yok” dedi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a rekor oy çıkması gerektiğini ifade eden Ersan, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a bu seçimlerde rekor oy bekliyoruz. Bursa’da bir İnegöllü başkanımız var. Önümüzdeki dönemde İnegöl için neler yapacaklarını biliyoruz. İnegöl’e karşı olan sevgisini herkes biliyor. Bizler Başkanımıza destek olup, onu Bursa’da yalnız bırakmamalıyız”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş