ŞEHİDİMİZİN İSMİ ASILDI DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Mesudiye Alt Geçid’e Şehit Yavuz Mete isminin verilmesinin ardından İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban, altgeçidi ziyaret ederek Şehidimizin ailesine çiçek takdim etti. Yapılan programda duygu dolu anlar yaşanırken, Şehidimizin ailesi gözyaşlarını tutamadı.

Yayınlama: 08.03.2019
920
A+
A-

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban, Şehit Uzman Çavuş Yavuz Mete isminin Mesudiye Alt Geçidi’ne verilmesinin ardından, Şehidimizin ailesi ile bir araya geldi.

Programda ilk olarak açıklamalarda bulunan Şehidimizin annesi Durgül Mete, “Allah herkesten razı olsun. Büyüklerimize, İnegöl halkına çok teşekkür ediyorum. Benim en mutlu günüm. Ne mutlu ona. Allah mekanını cennet etsin. Benim için çok güzel bir gün, büyüklerime çok teşekkür ederim” dedi.

“Ben şehit babası olarak büyüklerimizden Allah razı oldun diyorum” ifadeleri ile konuşmasına başlayan Şehidimizin babası Dursun Mete, “Büyüklerimiz her zaman elimizden tuttular, yardımcı oldular. Bu köprüyü ismini verdiler. Bundan onur ve gurur duyuyorum. Tabi ki onların sayesinde ayakta duruyoruz. Onların sayesinde yaşıyoruz. Büyüklerimize de saygı sevgilerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.






Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Şehit ailemizle bir aray geldik. Bulunduğumuz nokta Mesudiye Alt geçidi.  Bugün kadınlar günü. Kadınlarımızın gününü kutluyorum. Sayın Kaymakamımızın da önerisi ile meclisimizin de kararı ile Mesudiye Alt Geçidi’nin ismine şehidimizin ismini verdik. Bunu da bugün özellikle armağan etmek istedik kendilerin. Bizlerde çok onur duyduk, mutlu olduk. İnşallah ailemizi biraz da olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Son olarak açıklamalarda bulunan Kaymakam Şükrü Görücü ise, “Bugün çok güzel ve hayırlı bir gün. Biz daha önce şehit ailemizi ziyaret ettiğimizde böyle bir talep gelmişti. O ziyaret sonucunda o bu altgeçidin ismini değişmesi için görüştük. Sağolsun başkanımız da meclisten kararı aldı ve şehidimizin ismi altgeçide verildi. Şehitler bizim onurumuzdur. Biz bugün burada yaşıyor, bayrağımız nazlı nazlı dalgalanıyorsa, minarelerimizden ezan sesi duyuyorsak, ibadetlerimizi yerine getirebiliyorsak, biz bunu şehitlerimize borçluyuz. Geçmişimize borçluyuz. Bugün şehit yakınlarımızın yüzlerindeki mutluluk, her şeye değer” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş