ŞEHİR ARTIK CANLANMALI

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve İnegölspor yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İnegöl’de esnaf ve sanayicilerimize, sivil toplum örgütlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza seslenmek istiyorum; İnegölspor bir Play-Off mücadelesine giriyor. Şehrin artık canlanması, şehrin İnegölspor’a ivedi bir şekilde destek olması ve Play Off havasına girmesi kanaatindeyiz” dedi.

Yayınlama: 10.07.2020
695
A+
A-

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İneglspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

 

Basın toplantısında ilk olarak açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, şu ifadeleri kullandı;






 

“İki gün önce İnegölspor için çok müjdeli bir haber federasyon tarafından kulübe iletilmiştir. Bir yıllık bir mücadelenin karşılığı olarak, pandemi nedeni ile liglerin ertelenmesi süresinde federasyonun aldığı yeni kararla birlikte İnegölspor’umuz Play-Off oynama hakkını elde etmiştir. 20 Temmuz itibari ile inşallah Manisa FK ile ilk maçımıza çıkacağız. Ben öncelikle başta yönetim kurulu başkanımız, yönetimimiz, teknik heyetimiz, sporcularımız, İnegölspor personelini tebrik etmek istiyorum. Sezon başından itibaren, büyük bir mücadele ortaya koyarak, şehrimizin markası olan İnegölspor’umuzu yine bu sene Play Off oynama başarısına taşımışlardır. İnegölsporlu olarak, İnegöl’de yaşayan bir vatandaş olarak, İnegölspor sevdalısı olarak bu durumdan çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. İnegölspor inşallah Play Off yolunda da başarı elde edeceğini ümit ediyorum. İnşallah bir süt lige İnegölspor’umuzu çıkmış olarak görmeyi tüm İnegöl büyük arzu ve istek ile bekliyor. Bu noktada tabiki bu mücadelenin en büyük yorucu kısmı; işin maddiyat kısmı. Maddiyat kısmı ile alakalı da yöneticilerimiz can siperhane bir mücadele ortaya koyarak kulübü yönetmeye çalıştılar ve şuana kadar iyi yönettiler. Şehrimizin ve ülkemizin de yaşamış olduğu pandemi süreci ve ekonomik çalkantılar birçok desteği de engellemiş oldu ancak üstün başarı ve mücadele ile yöneticilerimiz bu maddi süreci de çok iyi bir şekilde yönettiler. Ben buradan İTSO Başkanı olarak, İnegöl’de esnaf ve sanayicilerimize, sivil toplum örgütlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza seslenmek istiyorum; İnegölspor bir Play-Off mücadelesine giriyor. Şehrin artık canlanması, şehrin İnegölspor’a ivedi bir şekilde destek olması ve Play Off havasına girmesi kanaatindeyiz. Önceki yıllarda İnegölspor Play Off’lara katıldığı zaman bir heyecan, bir canlılık, bir faaliyet ortaya koyulurdu. İnşallah yarından itibaren ben, ben tekrar sesleniyorum; tüm sanayicimiz, esnafımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız birçok faaliyet ortaya koysunlar. Bunun küçük faaliyeti de var, büyük faaliyeti de var. Bütün şehrimizden, taraftarlarımızdan, tüm İnegöl halkından İnegölspor’umuza Play Off gününe kadar çok ciddi bir şekilde manevi destek vermesini bekliyorum. Bunun yanında bizler iş adamları olarak, sanayiciler olarak, iş adamları olarak her zaman İnegölspor’a destek olmaya çalıştık. Bugünden itibaren de bu desteğimizi arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar bizimle birlikte bu desteğe katkı koyan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Başta İTSO, MODEF şirketimiz, İMOS Derneğimiz, Mobiliyum AVM’miz, Yenice OSB’miz ve diğer bir kurum İnegölspor’a destek verdi. İnşallah bundan sonra destek vermeye devam edecektir. Bundan sonra İnegöl hep birlikte Play Off sürecini yaşamak durumundadır. İnşallah yolumuz açık olacak, 20 Temmuz tarihinde yapacağımız Manisa maçı ile başlatıp inşallah İnegölspor’umuz şampiyon olarak Antalya’dan dönecek diye düşünüyor ve inanıyorum”

 

FEDERASYONDAKİ GÖRÜŞMEYİ ANLATTI

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, “Yavuz beye desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler kongre sürecinde şunu söylemiştik; şampiyonluk sözü vermiyoruz, kış tutalım yaz çıkarsa bahtımıza dedik. Biz İnegölspor’un mali borcu ile ilgili bir çalışma yaptık. Bunun neticesinde yönetim kurulu arkadaşlarla maliyetleri düşürmeye çalıştık, transfer de yapmadık. Ama bu pandemi sürecinde sağolsun değerli başkanım, değerli STK liderleri, Mobiliyum, OSB Bölge Müdürlüğüne, bize destek veren tüm iş adamlarına buradan teşekkür ediyorum. Bakın federasyona sizlerin selamını götürdüm. Federasyon Başkanımız Nihat Özdemir beye, İnegöl’ün hakkını kimseye yedirmeyiz. Çünkü biz çok emek sarf ettik. Cebimden maskemi çıkarıp gösterdim ve dedim ki; biz kapı kapı dolaşıp maske satıyoruz. Biz bu hakkı kazandık. Diğer takımlar üzülebilir ama bizim İnegöl’e bu müjdeyi vermemiz gerekiyor dedik. Diğer başkanlar da bize destek verdi. Federasyon başkanımız da merak etmeyin en iyi kararı vereceğiz dedi. Sağolsun ben kendilerine çok teşekkür ediyorum en iyi kararı verdi. İnşallah önümüzdeki hafta ayın 17’sinde buradan çıkış yapacağız, Antalya’ya gideceğiz. Antalya’da ilk maçımızı Manisa ile oynayacağız. Biliyorsunuz Manisa’yı kendi evinde 2-0 yendik. Tabi Play Off’ların rengi başka”

 

TEK KAVGAMIZ İNEGÖLSPOR

“Bizim kurumlarla, hiçbir yerle kavgamız yok. Bizim kavgamız İnegölspor. Ne kaymakamlık, ne belediye başkanı ile bir sorunumuz yok. Bunlar bizim mülki amirlerimiz. İnsanoğluyuz, şaşar beşeriz. Bazen arkadaşlarımızla kendi aramızda bile kavga ediyoruz, kırgınlığımız oluyor. Bunları biz kenara attık. Bizim hiç kimse ile kavgamız gürültümüz yok. Bizim tek kavgamız İnegölspor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş