Şehitlerimizin aileleri ve 15 Temmuz Gazileri ziyaret edildi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Bursa Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, beraberindeki heyet ile birlikte Şehit Atilla Aydın ve Halil İbrahim Aygül ile 15 Temmuz Gazisi Selahattin Yaşar ve Hakan Arslanoğlu’nu ziyaret etti.

Yayınlama: 30.03.2018
865
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, İnegöl İnegöl Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Serpil Noyan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, Bursa Aile Sosyal Politikalar İl Müdürüğünün düzenlendiği program ile ilçemizde bulunan Şehit yakınları ve 15 Temmuz gazilerini ziyaret etti.

 

Şehit yakınları ve gaz ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Bursa Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, “Bugün 1997 yılında Siirt Eruh Cintepe’de çatışmada şehit olan Komando Er Atilla Aydın’ın İnegöl’deki annesini, Afrin şehitlerinden Tankçı Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül Baba ocağını, 15 Temmuz Gazileri Selahattin Yaşar ve Hakan Arslanoğlu’nu ise iş yerlerinde ziyaret ederek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın selamını ilettik. Programlarımızda duygulu anlar yaşandı. Ben bir kez daha Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.






 

Belediye Başkanı Alper Taban ise, bu tür ziyaretlerin sürekli olması gerektiğini ifade etti. Şehit yakınlarının ve gazilerimizin hayatları pahasına devletini ve milletini savunduğunu ifade eden Başkan Taban, ‘Burada huzurlu yaşabiliyorsak, onların verdiği emekler sayesinde’ dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş