ŞEHRİN GÖBEĞİNDE YILAN OPERASYONU

negöl’ün göbeğinde motosikletin koltuğunun altına giren yılan ekipler tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Çevredeki vatandaşlar, Belediye binasının önünde olan yılan operasyonunu meraklı gözlerle izlediler.

Yayınlama: 17.06.2017
663
A+
A-

İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Sahipsiz Hayvan Bakım Ve Tedavi Merkezi ekipleri motosiklete giren yılanı çıkartıp merkeze götürdüler.
Edinilen bilgilere göre; Mehmet Malkoç, 16 PT 722 plakalı motosikleti ile Şibali mahallesine gitti. Bir süre arkadaşları ile zaman geçiren Malkoç, daha sonra motosikletine binerek İnegöl’e geldi. İftarın ardından oğlu ile birlikte çarşı merkezine giderek alışveriş yapan Malkoç, alışveriş bittikten sonra oğlu ile birlikte motosiklete yaklaştı. Malkoç, motosiklete binmek üzereyken bir anda koltuğun altından yılanın çıktığını fark etti.
Motosikletine yaklaşamayan adam, İnegöl Belediyesine giderek zabıta ekiplerinden yardım istedi.
Ekipler de yılanın motosikletin içerisinden çıkarılması için İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Sahipsiz Hayvan Bakım Ve Tedavi Merkezi ekiplerine bildirdiler.
Olay yerine gelen Sahipsiz Hayvan Bakım Ve Tedavi Merkezi Ekipleri, motosikletin koltuğunun altındaki yılanı çıkarmak için hummalı çalışma yaptılar.
MERAKLA İZLEDİLER
Çevredeki vatandaşlar, ekiplerin yılan operasyonunu meraklı gözlerle izlediler.
Titiz bir şekilde motosikletten çıkarılan yavru yılan ekipler tarafından şehir dışında doğaya salındı.                        



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.