‘ŞEHRİN SULTANLARI’ DUYGULANDIRDI

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen, ‘Şehrin Sultanları’ programı, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Peygamber Efendimiz, Şehitlerimiz, alimler ve evliyaların kıssalarının anlatıldığı programa katılım yoğun olurken, bir çok vatandaş gözyaşlarını tutamadı.

Yayınlama: 13.10.2019
1.474
A+
A-

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde düzenlenen programın sunumunu Ser Organizasyon Sanatçısı Mikail Şimşek üstlenirken, sunum sırasında Şimşek’e ‘Kum Sanatı’ sanatçısı Veysel Çelikdemir de görsellerle destek verdi. Düzenlene programa 600 kişi katılırken, programda vatandaşlar gözyaşlarını tutmadı.

 

Programın açılışında Ser Organizasyon Sanatçısı Mikail Şimşek’in eşliğinde, Peygamber Efendimiz, şehitlerimiz, alimler ve evliyalar için dualar edildi.






 

Duaların ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkanı Mehmet Şenol, “Hepiniz hayırla geldiniz. Bu gece yaptığımız program muhabbet gecesi. Sırrı isminde saklı bir gece. Muhabbete vesile olsun, birlik ve beraberliğimize vesile olsun diye bir gece düzenledik. Bu konu ile ilgili bizlere yardımcı olan Ser Organizasyondaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum. Sizler de geldiniz çok teşekkür ederim. Bu gece inşallah bundan sonra daha fazla birlik ve beraberliğimize vesile olur. Bu gece bol bol dua edelim. Askerlerimize, polislerimize dua edelim. Ben tekrar hayırla geldiniz diyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından yaklaşık 2 saat süren ‘Şehrin Sultanları’ isimli sunum ve dinleti etkinliğine geçildi. Etkinlikte Peygamber Efendimiz, şehitlerimiz, alimler ve evliyalarla ilgili kıssaları Mikail Şimşek seslendirirken, Veysel Çelikdemir de ‘Kum’ sanatı ile görsellerle vatandaşların duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

 

Kum sanatı ile Peygamber Efendimizin devrinden, Osmanlı Devleti’ne ve günümüze kadar gelinen süreci gözler önüne seren Veysel Çelikdemir vatandaşlardan büyük alkış aldı.

 

Program katılan vatandaşlar anlatılan kıssalar nedeni ile gözyaşlarını tutamazken, program sonunda ise Mikail Şimşek’in tavsiyesi üzerine geceye katılanlar birbirlerine sarılarak programdan ayrıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş