ŞENLİK HAVASINDA BİSİKLET KEYFİ

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (Dostum) organizasyonu ile Bisiklet kullanımına dikkat çekmek amacıyla Bisiklet Şenliği gerçekleştirildi.

Yayınlama: 22.04.2019
520
A+
A-

Dostum tarafından düzenlenen ve çok sayıda bisiklet tutkununun katıldığı Bisiklet etkinliği 22 Nisan Pazar günü gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa’nın bisiklet tutkunlarını yalnız bırakmadığı bu özel günde bisiklet turuna belediye önünde start verildi.

 

Pazar günü sabah saat 09.30’da Belediye önünden startı verilen Bisiklet Turuna katılan Bisiklet severler güzel bir geçirmenin mutluluğunu yaşarken, Çeltikçi, Cerrah, Edebey güzergahını takip eden bisikletçiler doğa ile iç içe bir parkuru takip ederek Yeniceköy Mahallesindeki Dostum Merkezine ulaştılar.








 

DOSTUM; EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR

Burada kendilerini karşılayan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Kocaağa, Dostum ile İnegöl’ün alternatif sporların çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü söylerken, İnegöl’ün bu alanda önemli bir katma değer de kazanacağını belirtti.

 

“TURİZM’DE İSTENİLEN NOKTAYA GELECEĞİZ”

Şenlik havasında geçen Bisiklet turunun ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa “Bugün Turizm haftası etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel etkinliklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk olarak 8. Geleneksel Doğa yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Sabah Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinden doğa yürüyüşünün başlayacağı Sayfiye mevkiine ulaşan doğaseverler, sırasıyla Babasultan ve Akıncılar mahallelerimizi geçerek Yeniceköy’deki Dostum tesislerimize geldiler. Burada kendilerine öğle yemeği ikram ediyoruz. Ayrıca sabah belediye önünden startını verdiğimiz bisiklet turunu da burada sonlandırdık. Bu etkinliklerimizi Dostum bünyesinde devam ettirmekteyiz. Özellikle belediye olarak ilçe halkımıza yönelik bu tür spor aktivitelerini yapmaya devam edeceğiz. Dostum ile İnegöl’ü Turizm alanında adından söz edilen bir kent haline getirmek için dur durak bilmeden çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

Keyifli geçen Bisiklet şenliği etkinliği, öğle yemeğinin ardından düzenlenen yarışmalar ile sona erdi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.