Şevket Akej güven tazeledi.

Çerkez Adige Kültür Derneği’nin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Şevket Akej güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Yayınlama: 25.06.2021
481
A+
A-

Genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Akej, şu ifadeleri kullandı:

 

“Geçen 3 yıllık süre içerisinde yapılan çalışmalarımız, halkımızın teveccühünde bir karşılık gördü ve çalışmalarımıza daha da ivme katarak yol haritamızı yeniledik. Güçlü yönetim düsturunu devam ettirmek suretiyle üyelerimiz, bizlere bir kez daha fırsat tanıdılar. O nedenle herkese teşekkür ediyorum” dedi.








 

Sözlerini sürdüren Akej:

 

“Geçen dönem gerçekleştirdiğimiz etkinlik, sosyal ve kültürel aktivitelerde emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum ve yeni yapılanma sürecinide aynı heyecan ve tempo ile devam ettirmek istiyoruz. İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği olarak Çerkes ve Kafkas halklarının kültürünü yaşatmak için kimliğine ve gençlerine sahip çıkarak, güzel İnegöl’ümüze değer katma vizyonu ile yolumuza devam edeceğiz. Bağlı bulunduğumuz Kafkas Dernekleri Federasyonu ve Adigey Cumhuriyeti ile güçlü ilişkilerimizi devam ettirip, İnegöl başta olmak üzere, Güney Marmara ve Türkiye’de ki tüm Kafkas Dernekleri ile de bağımızı devam ettirerek, toplumsal faydayı en üst düzeye taşımayı hedefliyoruz” dedi

 

YENİ YÖNETİM

Şevket Akej başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu;

 

Alparslan Turan, Aslıhan Özdemir, Aydın Akın, Batuhan Gireyhan, Bedri Kılıç, Betül Bozkurt, Enes Aydın, Ergün İlçin, Mert Kutlu, Mitat Arslan, Hakan Kandemir, İbrahim Özbay, Osman Kolay, Öyle Ahıskalı, Özgür Avcı, Nevin Demircan, Özcan Kıyar, Ömer Faruk Baydar, Ramazan Kandemir, Sadri İlçin, Salim Arığ, Talha Arslan, Zerrin Zeynep Baykul.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.