Sigorta yaptırmamak pahalıya patlar

EM-AS SİGORTA LTD.ŞTİ firma sahibi Sercan Demirhan; “En son güncellenen kanun ile artık zorunlu trafik poliçenizi zamanında yaptırmazsanız Emniyet Genel Müdürlüğü direkt takip edecek, ceza yazacak” dedi.

Yayınlama: 25.05.2019
744
A+
A-

EM-AS SİGORTA LTD.ŞTİ firma sahibi Sercan Demirhan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “En son güncellenen kanun ile artık zorunlu trafik poliçenizi zamanında yaptırmazsanız Emniyet Genel Müdürlüğü direkt takip edecek, ceza yazacak. Trafik sigortasını yaptırmayanlara sistemden kontrol edilip ceza makbuzunu ev adreslerine gönderilecektir. Düşünsenize yaptırmadığınız trafik sigortasının cezası 1.000 TL, sigortanızı zamanında ve düzenli olarak yaptırdığınızda basamaklar halinde her yıl aşağıya inmektedir. Zorunlu olan trafik sigortanızı yaptırmamak size pahalıya patlar”

 

Hasarsız trafik sigortası fiyatlarını da paylaşan Demirhan; “4 basamak: 1.200, 5. basamak : 850,6. basamak : 700 ve 7 basamak : 590 TL aşağı yukarı hasarsız fiyatlar bu şekildedir. Hesaplarımıza göre yaptırmadığınız zorunlu trafik sigortaları size her zaman zarar yazacaktır, çünkü maddi hasarlı trafik kazalarında trafik sigortanız karşı aracı 36.000 TL’ye kadar ödemekte, ölüm yaralanma sakatlanma tazminatları ise 360.000 TL. Aracınızla sigortasız yakalandığınızda hem trafik cezası kesilir, hem de aracınız trafikten men edilir. Yeni güncellenen kanun ile zamanında yapılmayan zorunlu trafik sigortalarına emniyet genel müdürlüğü takibe alacak ve cezai işlem uygulayacaktır. Yani nereden bakarsanız bakın zorunlu trafik sigortasını yaptırmamak araç sahiplerine maddi ve manevi yönden zarar verecektir. Sigorta acenteden alınır, acente  size poliçe vadenizi zamanında hatırlatır” ifadelerini kullandı.






 

Haber : Recep Deniz



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş