ŞİMDİ BİRLİK VAKTİ

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı ‘Barış Pınarı Harekâtı’ ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ersan, vaktin kenetlenme vakti olduğunu ifade ederek, “Şimdi birlik vakti ve dış güçlere karşı yekvücut olma vaktidir. Vakit Türkiye vaktidir” dedi.

Yayınlama: 10.10.2019
650
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, ‘Barış Pınarı Harekâtı’ ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

SINIRIMIZDA BİR TERÖR DEVLETİ KURULMAK İSTENİYOR








Ersan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizin her ferdi şunun farkında ki; sınırımızda bir terör devleti kurulmak isteniyor. Buna elbette ki müsaade edemeyiz. Dış güçler ardı ardına operasyon ile ilgili kınamalar yayınlıyor. İstedikleri kadar bunu yapabilirler. Kınayan devletin başında terör belası yok hatta başımıza salınan bu terörü de kendileri besleyip büyütüyorlar”

 

AMAÇ SURİYE’NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNE KATKIDA BULUNMAK

“Ülkemizin yaptığı diğer operasyonlar gibi amaç Suriye’nin toprak bütünlüğüne katkıda bulunmak. PKK’nın YPG’nin bu işgalini görmeyenler bizim Suriye’nin birliği için attığımız adıma laf ediyorlar. DEAŞ’a karşı verdiğimiz mücadeleyi, bizi kınayan devletlerin hangisi verdi? Bunlar sadece kendi ülkelerinden Suriye’ye DEAŞ’ı ihraç ettiler. Fransa’dan DEAŞ Suriye’ye geldi, Almanya’dan geldi, Hollanda’dan geldi ve biz 5 bin 500 DEAŞ’lıyı geldikleri yerlere gönderdik”

 

KÜRT KARDEŞLERİMİZLE SORUNUMUZ YOK

“Bizim derdimiz Suriye’yi işgale çalışan DEAŞ, YPG, PYD gibi terör örgütleriyledir. Kürt kardeşlerimizle sorunumuz yok. Ülkemizde 3,6 milyon Suriyeli sığınmacı var. Kimse bizim operasyonumuzu bir işgal hareketi diye nitelendiremez”

 

KÜRT KARDEŞLERİMİZLE ET VE TIRNAK GİBİYİZ

“Rejimin, DEAŞ’ın ve PKK/PYD’nin zulmü yüzünden Suriyeliler evlerini terk ettiler. Ülke olarak yaklaşık 4 milyon Suriyeliye ev sahipliği yaptık. Biz Kürt kardeşlerimizle et ve tırnak gibiyiz. Şu anda sadece Kobani’den gelen 300 bin Kürt hala ülkemizde misafirimiz olarak yaşamaktadır”

 

OYALAMALARLA ZAMAN KAYBEDEMEZDİK

“Güneyimizde terör devleti kurulmasına müsaade edemeyiz. Buna fırsat veremeyiz. Aradan geçen zaman boyunca maalesef beklenilen adımlar atılmamış, oyalamaya yönelik taktiklere başvurulmuştur. Biz kendi göbeğimizi kendimiz kesecek kadar feraset sahibi bir milletiz. Artık oyalamalarla zaman kaybedemezdik”

 

VAKİT TÜRKİYE VAKTİDİR

Ersan sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Şimdi birlik vakti ve dış güçlere karşı yekvücut olma vaktidir. Vakit Türkiye vaktidir”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.