ŞiMŞEK EKOMAR BELEDiYESPOR’U AĞIRLADI

İnegöl’de faaliyet gösteren Şimşek Ekomar AVM Firma Sahibi ve Belediyespor Eski Yönetim Kurulu Üyesi Gülbey Koçan, Efeler Ligi Voleybol ekibi ile 2.Lig Voleybol ve Basketbol ekiplerini yemekte ağırladı.

Yayınlama: 22.11.2017
599
A+
A-

İnegöl Mobilya Ticaret Merkezi’nde (İMOTİM) faaliyet gösteren Mobilipark Restoranda verilen yemeğe İnegöl Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Alper Taban, Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, ekipler, teknik heyet ve sporcuların yanı sıra Şimşek Ekomar AVM Firma Sahibi Gülbey Koçan ile ortakları Servet Koçan, Doğan Koçan, Zekeriya Koçan, Tekin Kaldı ile Hüseyin Koç katıldı.

 

Yemek öncesi açıklama yapan Şimşek Ekomar AVM Firma Sahibi ve Eski Yönetim Kurulu Üyemiz Gülbey Koçan, şunları söyledi: “İnegöl’ümüzü ülkemizin her bölgesinde başarılı bir şekilde temsil eden Efeler Ligi ekibimizi, 2.Lig Voleybol ve Basketbol takımlarımızı ağırlayarak moral vermek istedik. Bilindiği gibi Efeler Ligi ekibimiz ülkemizi yurt dışında da temsil edecek. Biz Şimşek Ekomar AVM olarak ekibimize başarılar diliyoruz. Firma olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirme istiyoruz. Ben bizi kırmayarak yemeğe iştirak eden Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Alper Taban’a, İnegöl Belediyespor’umuzun yönetim kurulu üyelerine, teknik heyetlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum.”






 

İnegöl Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Alper Taban ise “Bu yemeği düzenleyen Şimşek Ekomar sahibi Gülbey Koçan ağabeyimize, onun değerli yönetimine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Şimşek Ekomar’ın gerçekten İnegöl’e değer katan bir işletme olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Allah razı olsun hayır yönüyle de, insanlık yönüyle de, kişilik yönüyle de bu arkadaşlarımız İnegöl’ün medarı iftiharıdır. Bugün bir araya gelmemizin sebeplerinden bir tanesi tanışalım istedik.  Ben daha önce değerli yönetici arkadaşlarımla bir araya geldim. Belediye ayağında daire müdürümüzle, spor işleri müdürümüzle özelde bir araya geldim. Ondan kısa bir sunum aldım. Bizim her takımımız çok önemli arkadaşlar. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın belki amatör ruhla kurarak hayata geçirdiği bu takımlar meyvelerini vermeye başladılar. Bugün bakıyorsunuz Efeler Liginde oynayan voleybol takımımız gerçekten amatör ruhun çok ötesine geçmeyi başardı. Gerçekten çok makul çok mütevazi girişimlerle bunu gerçekleştirdi. Beraberinde 2.Ligde mücadele eden voleybol takımımız ve basketbol takımlarımızda gerçekten çok iyi yoldalar. Güzel işler yaptığımızı düşünüyoruz. Başta Efeler Liginde oynatan takımımız olmak üzere diğer 2.Lig basketbol ve voleybol takımımızla ilgili şuanda hedeflerimizle ilgili herhangi bir şaşma söz konusu değil. Sayın Alinur Aktaş Başkanımızın ve yönetici arkadaşlarımızın ligin başında koymuş olduğu hedeflerle ilgili azami gayretinizi lütfen ortaya koyun. İşin maddi boyutuna lütfen takılmayın. Çünkü gereğini yerine getirmek için bizde elimizden gelen azami gayreti ortaya koyacağız. Ben şimdiden Avrupa maçına çıkacak olan Efeler Ligi ekibimize ve 2.Lig ekiplerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş