‘SiZiN DERDiNiZ NE?’

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretleri sonrası tepki göstererek, “Biri çıkar dindar nesil istemiyoruz der, sonra gazetecileri tehdit ederler, en son da Cumhurbaşkanına hakaret. Sizin derdiniz ne?” dedi.

Yayınlama: 05.03.2020
3.759
A+
A-

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan hakaretleri nedeni ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İlçe Yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Lekesizyiğit, “Geçtiğimiz gün ulusal basında çıkar haberleri okudum. Meclisin karışması sonrasında da hakaret eden CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un iyi bir şey yapmış gibi sosyal medyadan kendini kahraman ilan etmesine şahit olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu milletin lideridir. Siz kabul etmiyorsanız, bundan sıkıntı duyuyorsanız, seçilmiş bir insanı biz istemiyoruz diyorsanız, halkın kararına saygı duymuyorsanız, başka bir ülkede yaşama özgürlüğünüz de var. Yok, ben başka ülkede yaşamak istemiyorum diyorsanız, o zaman efendi olun. Cumhurbaşkanına yapılan hakaret, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarının hepsine yapılmıştır. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç bir de kendisini sosyal medyadan kahraman ilan ediyor. Ve birileri de ona sahip çıkmaya çalışıyor. CHP’nin son zamanlarda hem yerelde hem de genelde izlediği siyaset artık haddini aşmıştır” dedi.








 

YERELDE DE DURUM FARKSIZ

Lekesizyiğit, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “İnegöl’de de durum farksız. Biri çıkar dindar nesil istemiyoruz der, sonra gazetecileri tehdit ederler, en son da Cumhurbaşkanına hakaret. Sizin derdiniz ne? İnegöl’de kaosa sürüklenen bir durum var. Bu zihniyetli insanlar bizim derneğimizden adımını bile içeri atmasın diyorum. Çünkü dindar nesil istemeyenlerin bizim derneğimizde yeri yoktur ve olmayacaktır. Seçim zamanlarında bizleri şimdiye kadar birçok CHP’li yöneticimiz ziyaret etti. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı da yaşamadık. Ama şimdiki yönetime seslenmek istiyorum, bu zihniyet ile bizimle iletişiminiz kesinlikle olmayacaktır”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.