SiZLERiN KAPICISI OLMAYA GELiYORUM

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ve Bursa Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında Cerrah’ta nokta miting düzenledi. Düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunan Hakan Özdemir, “Bizde ego, kibir, herhangi bir küsme darılma asla yoktur. Ben bundan onur duyarım. Ama Kapıcı Hakan’ı bıraktık, ben sizlerin kapıcısı olmaya geliyorum inşallah” dedi.

Yayınlama: 15.03.2019
980
A+
A-

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ve Bursa Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında İnegöl’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Cerrah’ta nokta miting düzenlenirken, nokta mitingde açıklamalarda bulunan Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, “Görülmemiş bir Nilüfer için çıktığımız noktada, vatandaşlarımızın 10’da 8’i bunu istedi. Eksiklerden bahsetmeyeceğim. Onları inşallah sizlerle birlikte daha güzel bir noktaya getireceğiz. Bizim Belediyeciliğimizin temelinde, insana saygı ve sevgi esas olacak, değişmeyen maddemiz olacaktır. Kapı üreten firma olduğumuz için bizim için kapı sökmek 5 dakikalık mesele, bizim belediyemizde kapı unsuru olmayacak. Kimseyi araya koyup da, Hakan başkanın yanında ben işimi halledeyim demeyecek. Sizler kendiniz geleceksiniz. Ama çay kahve içmeye geleceksiniz. Sorunlarınızı görmek için biz ayağınıza geleceğiz” dedi.






 

Hükümet partisi eleştiren Özdemir, “15 Yılık bize dinlettikleri masaldan sonra, değerli Başkanım Mustafa Bozbey ile birlikte ve tüm İnegöl halkımız ile geleceğimize, çocuklarımıza, torunlarımıza gerçek bir hikaye yazacağız sizlerle” dedi.

 

Özdemir, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bugüne kadar kapı ürettik, hala kapı üretiyoruz. Benim telefonlarda adım ‘Kapıcı Hakan’ olarak geçer. Bizde ego, kibir, herhangi bir küsme darılma asla yoktur. Ben bundan onur duyarım. Ama Kapıcı Hakan’ı bıraktık, ben sizlerin kapıcısı olmaya geliyorum inşallah”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş