SOKAK HAYVANLARI iÇiN YAPILDI ÇöP KUTUSU OLARAK KULLANILIYOR

İlçemizde sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılamak için şehrin muhtelif yerlerine yapılan sokak hayvanları sulukları, duyarsız vatandaşlarca çöp kutusu olarak kullanılmaya devam ediyor.

Yayınlama: 11.07.2017
541
A+
A-

İlçemizin muhtelif yerlerine İnegöl Belediyesi tarafından sokak hayvanları için yapılan suluklar duyarsız vatandaşlarca kirletilmeye devam ediliyor. Sokak hayvanları için yapılan suluklar çöp kutusu olarak kullanılıyor.

 

ŞİKAYED EDİLİP UYARILSIN








Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kent Konseyi Sokak Hayvanlarını Koruma Çalışma Grubu Başkanı Şebnem Erkan, “Yapılan suluklar amacı dışında kullanılıyor maalesef. İnegöl Belediyesi’nin periyodik bu sulukları temizleme günleri var. Zaman zaman temizlendiği halde gün geçmiyor ki, sigara izmariti ve rast gele atılan çöplerle doluyor maalesef. Periyodik olarak suluk ve mamamatikleri Kent Konseyi Sokak Hayvanlarını Koruma Çalışma Grubu olarak da temizliyoruz. Fakat insanımız bu sulukları hayvanlarımız yararına kullanılmasına izin vermiyor. Sulukları ve mamamatikleri cöp atma yerine dönüştürüp temizliği başkalarından beklemek ne kadar makul… Bizim insanlardan beklentimiz hayvanlar için yapılan suluklara ve mamamatiklere sahip çıkmalarıdır. Yanlış kullananları belirleyip şikayet edip uyarmalarıdır.” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.