SOKAKTA ÇOCUKLARINI UNUTUP GİTTİLER

Turgutalp Mahallesi Mahmut Esetbay Caddesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Suriyeli anne ve baba kavga etti. Kavga sonrası sinirlenen baba işe doğru gidince, kızgın anne ise çocuğunu unutup gidince, küçük Teim ortada kaldı.

Yayınlama: 14.02.2017
892
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Turgutalp Mahallesi Mahmut Esetbay Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Suriyeli anne Ulfet Gurra ile baba Yusuf Dekelbab arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Baba Yusuf Dekelbab işe gitmek için ailesinin yanından ayrıldı. Kızgın anne Ulfet Gurra ise tartışmanın etkisi ile sinirlenirken, yanlarında bulunan 2 yaşlarındaki çocuğu Teim Dekalbab’ı unutup tartışma yerinden ayrıldı.

 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU






Sokak ortasında annesi ve babasını kaybeden küçük Teim gözyaşlarına boğulurken, yardımsever vatandaş Fuat Özdemir, küçük Teim’in annesi Ulfet Gurra’nın arkasından yürüyerek çocuğunu teslim etmeye başladı.

 

YARDIMSEVER VATANDAŞ KÜÇÜK TEİM’E SAHİP ÇIKTI

Stadyum yanına kadar anneyi takip eden yardımsever Fuat Özdemir, Suriyeli annenin gözden kaybolmasının ardından,  Emniyet Ekipleri’ne haber verdi. Stadyum mevkiine gelen Emniyet Ekipleri küçük Teim’i alarak bir müddet sonra olay yerine götürdü.

 

EMNİYET EKİPLERİ ANNE VE BABAYI UYARDI

Olay yerinde bekleyen Suriyeli Anne ve Baba çocuklarına kavuşurken, Emniyet Ekipleri anne ve babanın bu konulara dikkat etmesi hususunda uyarılarda bulundu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş