SON GÜN 31 MAYIS

31 Mayıs Çarşamba günü sona erecek olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisinin 1. taksit ödeme süresinde son haftaya girildi.

Yayınlama: 25.05.2017
709
A+
A-

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 1. taksitlerini mükelleflerin 31 Mayıs Çarşamba gününe kadar ödemeleri gerektiğini belirterek, herhangi bir sıkıntıya mahal vermemek adına ödemelerin son güne bırakılmamasını rica etti.

 

SON GÜN 31 MAYIS






Konuyla alakalı bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; “Belediyemizin önemli gelir kaynaklarından emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi 1. taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitiminde sona ermektedir” dedi.

 

Belediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesi, ödeme mükellefiyetleri olan vatandaşların yükümlülüklerini zamanında tam ve eksiksiz yerine getirmeleriyle mümkün olacağını bildiren Taban, vatandaşlara ay sonu gelmeden ve sıkışıklığa maruz kalmadan vergilerini ödemelerini tavsiye etti.

 

ÖDEME KOLAYLIĞI

Son haftasına girilen vergi ödeme döneminde meydana gelebilecek sıkışıklık ve ödeme güçlüğü için yaşanabilecek rahatsızlıkları hatırlatmak maksatlı bu açıklamayı yaptıklarını belirten Taban; “Belediyemize yapılan ödemelerde kredi kartı kolaylığı sağlandığı gibi anlaşmalı bankalar nezdinde de taksit imkanı sağlanmaktadır. Mükellefler borçlarını belediyemiz web portalı üzerinden öğrenebilecekleri gibi, ödemelerini de güvenli bir şekilde “e-belediyecilik ve “t-belediyecilik” hizmet ağımızdaki 0 224 715 40 00 telefon hattı üzerinden de yapabileceklerdir. Süresi içerisinde ödeme yapmayanlar hakkında 6183 sayılı Amme Alacakları Tahsili Usulü Hakkında Kanun çerçevesince yasal işlem yapılacağı bilinmelidir” dedi.

 

HAFTASONU TAHSİLAT SERVİSİ HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK

Vatandaşlarımızın vergi ödemelerini rahat bir şekilde yapmaları için her şeyi düşündüklerini belirten Taban, “Bu kapsamda son haftaya girilen emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisinin 1. taksitlerinin ödemesinde sıkışıklığa mahal vermemek adına hafta sonu tahsilat işlemlerine devam edeceğiz. Bu kapsamda emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisini ödemek isteyen vatandaşlarımız cumartesi ve pazar günü mesai saatleri içerisinde tahsilat servisimize gelerek ödemelerini yapabilirler.”

 

Taban; “Vergi ödemelerinde her zaman gerekli hassasiyeti gösterip zamanında ödeme mükellefiyetlerini yerine getiren vatandaşlarımız, belediyemizin kamu hizmetlerini kesintisiz yerine getirmesinde büyük destek sağlamaktadırlar. Belediye hizmetlerinin sürekliliği ve devamlılığının, ilçe halkının yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmesiyle mümkün olacağını” belirtti.

 

Taban son olarak, ödemelerini zamanında tam ve eksiksiz yerine getiren vatandaşlara bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş