SöZ SANDIKTA

Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel yönetimler seçimlerinde İnegöl’den 186 bin 270 kişi sandık başına gidecek. Vatandaşlar sandığa giderek, yerel yönetimlerde görmek istediği adayların lehine oy kullanacak.

Yayınlama: 30.03.2019
746
A+
A-

260 civarında nüfusu bulunan İnegöl’de, 186 bin vatandaş sandık başına gidecek. Vatandaşlar sandığa giderek, gönüllerinde olan adaylar için oy kullanacak.

 

MECLİS LİSTELERİ HAZIR






İnegöl’de Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti ve Saadet Partisi seçimlere bireysel olarak katılırken, AK Parti ile Milliyetçi hareket Partisi ve İyi Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi ittifak olarak seçimlere girecek. İttifak partileri ve diğer partiler 33 meclis üyesi, 4 kontenjan olmak üzere toplam 37 meclis üyesi listesi hazırlıklarını tamamlamıştı.

 

TEK ZARF KULLANILACAK

31 Mart’ta, ilk kez bir yerel seçimde sandığa tek zarf atılacak. Büyükşehir Belediye, İlçe Belediye başkanlığı, meclis üyeliği, muhtarlık pusulaları aynı zarfa konulacak. Amaç; pusulaların yanlış zarfa konulması nedeniyle oyların geçersiz sayılmasının önüne geçmek olarak daha önce açıklanmıştı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş