Sözleri yürekleri dağladı; ‘Bütün ümidimiz buydu’

İnegöllü çiftçi Mustafa Koltuklu, dolu ve sel nedeni ile bütün mahsullerin yerle bir olması ile şoku yaşadı. Koltuklu, borcu olduğunu, borcunu ödemek için tek ümidinin ise mahsulleri olduğunu ifade etti. Mustafa Koltuklu, mahsullerini selin vurduğunu ve yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

Yayınlama: 23.06.2020
2.869
A+
A-

Sel ve dolu nedeni ile tüm mahsulleri zarar gören İnegöllü çiftçi Mustafa Koltuklu, gazetecilerin talebi üzerine açıklamalarda bulundu.

 

Borcu olduğundan dolayı mahsulleri beklediğini fakat dolu ve sel ile birlikte mahsullerin tamamen bittiğini belirten Mustafa Koltuklu, yetkililerden yardım belediğini ifade etti.






 

Bütün ümidinin mahsulleri olduğunu fakat mahsullerin tamamen zarar gördüğünü ifade eden Mustafa Koltuklu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bütün ümidimiz buydu. Geldi, vurdu mahsulümüz yere serildi. Bir şey kalmadı yani. Borcum var. Ümidimiz onlardaydı hep. Mercimekti, buğdaydı, gündöndüydü, mısırdı… Hepsi kırıldı, yerle bir oldu. Gördüğünüz gibi burası aydın tarlası. Hiç aydın tarlasına benziyor mu? Yerle bir oldu. Zararımız burada gözüküyor. Gördüğünüz zararımız burada %100”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş