Süleymaniye Mahallesi çocuk parkına kavuştu

İnegöl Belediyesi tarafından Süleymaniye Mahallesinde hizmet veren Fikriye Koşarer Anaokulu arkasındaki alana çocuk parkı kazandırıldı.

Yayınlama: 05.01.2018
802
A+
A-

Altyapıdan üst yapıya kadar rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanında eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora, tarımdan turizme kadar birçok alanda ilçe halkının talepleri doğrultusunda hizmet veren İnegöl Belediyesi, geleceğimiz olan çocukları unutmayarak, onların o güzel dünyalarını renklendirecek bir hizmeti daha hayata geçirdi.

 

Onlarca çocuk parkı, fitness alanı ve yeşil alanı başta çocuklar olmak üzere İnegöl halkının hizmetine sunan İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesinin çocuklarına güzel bir park hediye etti. Çocukların güvenle vakit geçirebileceği parkın oluşması hem Fikriye Koşarer Anaokulu öğrencilerini hem de mahalledeki çocukları mutlu ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Halim Yiğit ile birlikte hizmete giren çocuk oyun alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.






 

“ACİL MÜDAHELE EKİPLERİMİZ SAHADA”

Çocuk oyun alanındaki inceleme sonrası açıklama yapan Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi, Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerimiz başta olmak üzere diğer tüm müdürlüklerimiz marifetiyle 24 esaslı olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza ilaveten yeni bir uygulamayı da hayata geçirdik. Artık acil müdahale ekiplerimiz sahada. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerine anında cevap verebilmek amacıyla Park ve Bahçeler, Temizlik işleri ve Fen İşleri Müdürlüklerimiz bünyesinde acil ekiplerimiz oluşturuldu. Nerede bir eksiklik veya düzeltilmesi gereken bir durum varsa ekiplerimiz müdahaleye hazır” şeklinde konuştu.

 

“HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK”

Bugün de çocuk oyun alanı oluşturma projelerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz diyerek sözlerine devam eden Kansu, “Süleymaniye Mahallesi Fikriye Koşarer Anaokulu arkasındaki alanda yeni bir çocuk oyun alanı oluşturduk. Burası yaklaşık 600 metrekare alan üzerinde planlanmıştır. Uygulama alanında; 270 metrekarelik çocuk oyun alanı, 330 metrekarelik sert zemin yürüyüş alanı bulunmaktadır. Sert zemin yürüyüş alanı uygulaması için kırmızı ve siyah renkli wash beton parke taş uygulaması yapılmıştır. Burada mahalle sakinlerinin Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban’dan talepleri vardı. Bugün bu güzel parkımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 40 bin TL’dir. Bu hizmetlerimiz Süleymaniye Mahallemiz ve diğer mahallerimizde artarak devam edecek. Son olarak çocuk oyun alanının başta Fikriye Koşarer Anaokulunun minik öğrencileri olmak üzere tüm Süleymaniye Mahallesi sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadesini kullandı.

 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Çocuk parkı incelemesinde hazır bulunan Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Halim Yiğit de İnegöl Belediyesine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Yiğit, “Böyle güzel, nezih ortamlarda çocuklarımızın daha özgüvenli, daha güzel ve daha iyi yarınlara ulaşacaklarını düşünüyoruz. Bu anlayışla bizlerin her zaman yanında olan başta Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban olmak üzere tüm belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş