SÜRÜCÜLER CEZA YEDİ, MOTOSİKLETLER BAĞLANDI

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından motosikletlere yönelik uygulamalar devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan uygulamalarda çok sayıda sürücüye cezai işlem uygulandı.

Yayınlama: 09.06.2020
700
A+
A-

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ilçemizde artan motosiklet kullanımı nedeni ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da uygulamalar gerçekleştiriliyor.

 

Bu kapsamda özellikle normalleşme sürecinin başlaması ile beraber, şehir merkezinde motosiklet sürücülerine yönelik denetimler hız kesmeden devam ediyor.






 

İnegöl’de yakalanan motosikletlerde özellikle abartı egzoz ve motosikletlerin işlemlerden geçirilerek normal yüksekliklerinin indirilmesi, aynı zamanda motosikletlerin gaz sesinin İnegöl caddelerinde rahatsız edici boyuta gelmesi nedeni ile Emniyet Ekipleri harekete geçti.

 

ÖNÜNE GEÇİLMESİ GEREKİYOR

Emniyet Ekiplerinin yaptığı uygulamalarda özellikle motosiklet sürücülerinin birçoğunda belge eksikliği bulunması ve motosikletlerinin trafiğe uygun olmadığı görülüyor. Gençlerin motosiklet kullanımında daha fazla önde olması ve aynı zamanda motosiklet kullanırken aşırı gaz nedeni ile insanların rahatsız olmasından dolayı İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne çok sayıda ihbar düşüyor.

 

Geçtiğimiz hafta birçok merkezi noktada uygulamalar gerçekleştirilirken, çok sayıda motosiklet bağlandı ve sürücülere de cezai işlem uygulandı.

 

Önceki gün Hastane Caddesi’nde yapılan uygulamalarda ise 10 sürücüye cezai işlem uygulanırken, 2 motosiklet ise bağlanarak parka çekildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş