SüRüCüLER DiKKAT!

Havaların ısınması ile beraber İnegöl merkezinde özellikle elektrikli bisiklet ve motosiklet kazaları artmaya başladı. Kazaların bir çok nedeni ile motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerinin manevları.

Yayınlama: 11.04.2019
929
A+
A-

ELEKTRİKLİ BİSİKLET SÜRÜCÜLERİ KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Son yıllarda özellikle yaz aylarına girişlerde ve yaz aylarında elektrikli bisiklet kazlarında artış meydana geldi. Geçtiğimiz yıl bir çok elektrikli bisiklet sürücüsü kazada yaralanırken, yaşanan kazaların bir çoğu elektrikli bisiklet sürücülerinden kaynaklandığı biliyor.

 






Bu yıl da yine havaların ısınması ile beraber elektrikli bisiklet kazalarında artış meydana geldi. Elektrikli bisiklet sürücülerinin ani manevraları ve araçların aralarında güzergah üzerinde seyretmesi nedeni ile kazalardaki artış sürüyor.

 

MOTOSİKLET KAZALARININ NEDENİ NE?

Özellikle ilçemizde meydana gelen motosiklet kazalarının birçoğunun nedeni ise yiyecek servisi yapan sürücüler. Aldıkları siparişleri vatandaşlara ulaştırmak için hem hız hem de ani manevralarda sınır tanımayan motosiklet sürücüleri, trafikte adeta kazaya davetiye çıkarıyor.

 

Kazalarda yaşanan yaralanmalar nedeni İnegöl’deki bir çok sürücü, özellikle yiyecek servisi için motor kullanan sürücülerin ve çalıştığı yerlerin uyarılmasını istiyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş