Taban’dan Belediyespor maçlarına davet

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Belediyespor’un bu hafta üç kulvarda oynayacağı heyecan dozu yüksek karşılaşmalara tüm sporseverleri davet etti.

Yayınlama: 04.01.2018
402
A+
A-

2017-2018 sezonunda 3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında birbirinden zorlu rakipleri ağırlayacak. Voleybolda Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı, Voleybol Erkekler 2.liginde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor ve Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Serra Sünger İnegöl Belediyespor Basketbol takımının zorlu müsabakaları öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak İnegöl’de oynanacak üç karşılaşmaya da ilçemizdeki sporseverleri davet etti.

 

3 KULVARDA MÜCADELE EDİYORUZ






Belediyespor takımlarının oynayacağı zorlu müsabakalar öncesi açıklama yapan Başkan Taban; “Belediyespor bu sezon yine 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi’nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca Türkiye Basketbol 2. Liginde de Serra Sünger Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. 3 kulvarda da temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Takımlarımız kendi liglerinde zorlu rakipler karşısında her geçen gün daha da artan bir performans göstereceklerine inancımız tam. Uzun soluklu bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” şeklinde konuştu.

 

GENÇ VOLEYBOLCULAR HEDEFE KİTLENDİ

Bu hafta ilk olarak Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz diyen Taban; “Voleybol Erkekler 2. liginde 2. grupta mücadele eden takımımız 11 hafta sonunda ilk yarıyı 9 galibiyet ile üstün bir performans ortaya koyarak grubu 3.sırada bitirdi. Takımımız her geçen hafta üstüne koyarak doludizgin yoluna devam ediyor. Bu sezon gelişim takımımızın ligde iyi işler başaracağına yürekten inanıyoruz. Bu hafta rakibimiz Bursa Voleybol takımı. Ligin ilk yarısında Bursa’da karşılaştığımız rakibimizi güzel ve etkili oyunumuz sonrasında 3-1 yenmesini bilmiştik. Biz, 2. yarıya galibiyet ile başlayarak zirveye bir adım daha yaklaşmak isterken,  rakibimiz ise alt sıralardan kurtulma peşinde. O yüzden zorlu bir maç bizleri bekliyor. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. 06 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’da İnegöl Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm voleybol severleri bekliyoruz” dedi.

 

BASKETBOLDA RAKİP AYDIN EFE SPOR

Basketbolda Serra Sünger İnegöl Belediyespor takımının Yeniceköy Spor salonunda sahaya çıkacağını belirten Taban; “Basketbol 2. liginde mücadele eden takımımız ilk yarının son maçına çıkmaya hazırlanıyor. Geçen hafta takımımız başa baş bir mücadele gösterdiği Muğla Orman ile oynadığı maçtan mağlup ayrılmıştı. Bu maçın telafisini bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Aydın Efe spor maçı ile yapmak istiyoruz. Zor bir maç bizleri bekliyor. Aydın Efe spor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Geçen hafta Bilecik Belediyesini 100-77 yenmeyi bildiler. Grubumuzda sıralamayı etkileyecek bu zorlu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Grubumuzda güçlü ve bir o kadar da dişe diş mücadele eden takımlar var. Ligde bu sene iyi işlere imza atmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Skorer oyuncularımız ile ligde üst sıralara geleceğimize yürekten inanıyoruz. 06 Ocak Cumartesi günü saat 18.30’da Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm basketbol severleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

EFELER LİGİNDE HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Efeler Liginde başarıyla mücadele eden Belediyespor voleybol takımının ise Pazar günü Halkbank takımını konuk edeceğini belirten Taban, “Efeler Ligi’nde 1. devre karşılaşmaları sona erdi. Birinci devre sonunda ligi 9.sırada bitirdik. Efeler liginde hedefimiz üst sıralar. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlandığımızı düşünüyoruz. Eksik yönlerimizi ve daha iyi olması gereken oyun pozisyonlarımızı analiz ettik. Tecrübeli bir oyuncu kadromuz ile oyunu iyi okuyabilen ve oyuncularla iletişimi çok iyi olan bir teknik kadromuz var. Bu ekibin bizleri ligin sonunda iyi yerlere getireceğine yürekten inanıyoruz. Ligin ikinci yarısında ilk maçımızı Halkbank ile oynayacağız. Efeler liginin güçlü takımlarından Halkbank ilk yarıyı 3.sırada tamamladı. Ligin ilk yarısında Ankara deplasmanında karşılaştığımız Halkbank’a mağlup olmuştuk. Amacımız bu ilk maçın rövanşını alarak, İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak. Güzel bir maç olacağına eminim. Amacımız seri galibiyetler alarak ligde üst sıralar da kendimize yer bulmak istiyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Halkbank’a geçit vermek istemiyoruz. 07 Ocak Pazar günü saat:14.00’da İnegöl spor salonunda oynanacak bu zorlu maç TRT Spor tarafından canlı yayınlanacak” dedi.

 

Taban son olarak; “Hafta sonu oynanacak olan bu önemli karşılaşmalara tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Basketbol ve voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş