TECRÜBE PAYLAŞIMLARI SÜRÜYOR

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) yönetimi tarafından düzenlenen; Tecrübe Paylaşımı programları kapsamında, Cemre Koltuk sahibi Metin Tahirler, pazarlamacılarla bir araya geldi.

Yayınlama: 04.05.2017
750
A+
A-

Önceki akşam Hotel Angelacoma’da gerçekleştirilen programda Cemre Koltuk sahibi Metin Tahirler, tecrübelerini pazarlamacılarla paylaştı.

 

Programda konuşan İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Başkan Yardımcısı Varol Aydın; “Aramızda Cemre Koltuk firmasının sahibi Metin Tahirler var. Kendilerinden tecrübelerini paylaşmalarını isteyeceğiz.  Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sorularınız olursa sorabilirsiniz. Ayrıca 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı da kutlu olsun” dedi.






 

Cemre Koltuk sahibi Metin Tahirler ise, “Yaşım 41, benden daha fazla tecrübelerini ifade edecek ağabeylerimiz vardır ama bizleri çağırdığınız için teşekkür ediyorum. 1999 yılından beri sanayide koltuk üretimimiz var. 4 bayi, 5 kendi şubemiz olmak üzere Lüx Life firmamız var. Ben Cemre Koltuğu ifade ediyorum. Kardeşim de bayileri yönetiyor. Türkiye’de işçi devir hızları var. Firmalara ne kadar süreyle işçi değiştiriyor? LC Waikiki en fazla işçi değiştiren firma. İşçi devir hızı en yavaş firmalar yurtdışı merkezli benzin istasyonları, kargo firmaları. Çünkü onlar işverenini hakkını koruyor. Firmalardaki sistemsizlikten dolayı bizim sektörde çok sayıda işçi değişimleri yapılıyor. Anketler yapılıyor. Hepsi tek bir maddeye çıkıyor. Bana bu firmada değer verilmiyor deniyor. Değer verilmiyorsa işçi değişimleri çok oluyor. Bizim patronlar 500 takımı geçemiyor. Onlar geçemeyince pazarlamacılar da o rakamı geçemiyor ve gelişim olmuyor” dedi.

 

Tahirler, pazarlamacılara 18 yıllık şirket tecrübelerini aktardı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş