TECRÜBELERİNİ AKTARDILAR

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Girişimcilik haftası” nedeniyle öğrencilere yönelik Girişimcilik ruhunu geliştirme ve destekleme toplantısı yapıldı. Toplantıda Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eski mezunu kadın girişimci tecrübelerini aktardı

Yayınlama: 02.03.2017
926
A+
A-

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü tarafından okul toplantı salonunda düzenlenen etkinlik çerçevesinde “Girişimcilik haftası” kutlandı.

 

Öğrencilerin Girişimcilik ruhunu geliştirmeleri açısından böyle toplantıların önemli olduğunu söyleyen Okul Müdürü Maksut Hepgüven,” Girişimciliğin uzu bir yol olduğunu ve bu yolda karşılaşabilecekleri engelleri aşmaya yardımcı olabilecek tecrübeleri aktarmak amacıyla Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü danışman öğretmeni Gönül Savran hocamızın özel gayreti ve çalışmalarıyla oluşturduğumuz bu toplantının faydalı olacağına inanıyorum” dedi.






 

Etkinlik çerçevesinde Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eski mezunları olan kadın girişimci, Nil Köfte ve Cafe Sahibi Nil Dondaş, 5. Noter Aşkın Atlılar Penekli, Taş Taşımacılık limitet şirketi Genel Müdürü ve Murat Kablo İnsan Kaynakları Müdürü Seyhan Taş, İnegöl AVM Haribo Şekerleri İşletme Sahibi Zeynep Alınca Vural katılarak girişimcilik üzerine kendi tecrübelerini okul öğrencilerine aktardılar.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş