Terminal’de işler yavaşladı

Yaz aylarının bitmesi ve okulları açılması ile birlikte İnegöl Terminali’nde bulunan esnafın işlerinde yavaşlama görüldü.

Yayınlama: 28.09.2018
902
A+
A-

Bayram tattillerinde ve özellikle okulların kapanmasının ardından yoğunluğun yaşandığı İnegöl Terminali’nde yaz aylarıın sonlanması ve okulların yeniden açılması ile birlikte esnafın işleri yavaşladı.

 

Bayram tattilleri, resmi tattiller, celp dönemleri’nde ciddi bir yoğunluk yaşanan İnegöl Terminali’nde son olarak yoğunluk yaklaşık 2 hafta önce üniversite öğrencilerinin okullarına geri dönmesi ile sona erdi.








 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Terminal esnafı Sinan Erdem, ” Yaz aylarının başlması ve okulların tatil olması ile birlikte tatil sezonu başlamıştı. Bu sezonun başlamasıda bize eşit olarak elbette yansı. Bu dönemlerde elbette terminalde bir hareketlilik vardı ancak şuanda okulların açılmasının ardından öğrenciler gitti ve işlerde sakinlik oluştu. Araçlar şuanda yarısı dolu vaziyette hizmet veriyor. Fiyatlarda da bir değişiklik yok, herhangi bir zam söz konusu değil” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.