MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, bölgemizde meydana gelen savaşlar nedeni ile önemli açıklamalarda bulundu. Terörsüz Türkiye hedefinin önümüzdeki yıllar için çok önemli olduğunu belirten Bayram, “Terörsüz Türkiye hedefi, yeni yüzyıla açılan huzur sancağıdır. Çevremizde bu gelişmeler yaşanırken, bizim içimizde barışmamız ve milli birliği tahkim etmemiz tarihi bir sorumluluktur” dedi.
Bayram, MHP’nin teşkilat yapısının “çelik gibi sağlam” olduğunu ifade etti. “Önce ülkem ve milletim” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Bayram, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın yalnızca Türkiye’nin değil, Türk dünyasının ve mazlum coğrafyaların umudu olduğunu dile getiren Bayram, “Bizler tek yumruk olursak karşımızda kimse tutunamaz. Ortak akıl ve ortak vicdanla hareket ettiğimiz sürece hiçbir fitne başarılı olamaz” dedi.
2053 HEDEFİMİZE MUTLAKA ULAŞACAĞIZ
Konuşmasında 2053 vizyonuna da değinen Bayram, İstanbul’un fethinin 600’üncü yılına işaret ederek, “Süper güç Türkiye hedefine mutlaka ulaşacağız. Türk ve Türkiye Yüzyılı; refahın, bereketin, barışın ve kardeşliğin yüzyılı olacaktır” ifadelerini kullandı.
“Terörsüz Türkiye” hedefinin altını çizen Bayram, bu sürecin kalıcı barış ve huzurun anahtarı olduğunu söyledi. Milli birlik ve kardeşliğin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Bayram, ayrışma ve bölücülüğe karşı net bir duruş sergilediklerini belirtti.
BÖLGESEL GELİŞMELERE DİKKAT ÇEKTİ
Orta Doğu’da yaşanan gelişmelere de değinen Bayram, ABD-İsrail ile İran arasında yaşanan gerilimin tehlikeli boyutlara ulaştığını ifade ederek, çatışmaların küresel bir savaşa dönüşme riskine dikkat çekti. Silahların susması ve diplomatik kanalların devreye girmesi gerektiğini belirten Bayram, Türkiye’nin barıştan yana tavır aldığını söyledi.
BİRLİĞİMİZİ TAHKİM ETMELİYİZ
İç cephede birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Bayram, “Terörsüz Türkiye hedefi, yeni yüzyıla açılan huzur sancağıdır. Çevremizde bu gelişmeler yaşanırken, bizim içimizde barışmamız ve milli birliği tahkim etmemiz tarihi bir sorumluluktur” dedi.
Teşkilat çalışmalarına da değinen Bayram, “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri ve “Derdin Derdimizdir” toplantıları kapsamında İnegöl genelinde bir çok program gerçekleştirildiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
HABER: SERHAT ÇİÇEK