THM’nin güçlü sesi Nida Ateş sıra gecesi konseptiyle İnegöllülerle buluştu

Yayınlama: 22.01.2023
48
A+
A-

İnegöl Belediyesi THM Korosu ve Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Nida Ateş, Sıra Gecesi konseptiyle düzenlenen konserle ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

İnegöl Belediyesi, Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında özel bir geceye imza attı. Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Nida Ateş ile İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun sıra gecesi konseptiyle iki ayrı bölümde sahneye çıktığı organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu. Cuma akşamı 20.00’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen konsere, ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu.

THM KOROSU PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALDI








Sıra gecesi konseptiyle düzenlenen gece, Şef Yücel Düzel yönetimindeki İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konseriyle başladı. Koro ve solo eserlerle kulakların pasını silen THM Korosu, performansıyla büyük beğeni topladı. Adeta türkülerle salonu dolduran vatandaşları diyar diyar gezdiren koro, izleyiciden alkış aldı.

NİDA ATEŞ KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Koronun ardından Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Nida Ateş sahneye çıktı. Bir yandan sahnede çiğ köfte yoğurulurken, bir yandan da Nida Ateş seslendirdiği eserlerle müzik ziyafeti sundu. Sanatçı, performansıyla İnegöllülere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonunda İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar da sahneye davet edildi. Kısa bir selamlama konuşması yapan Dündar, “Korolarımız eşliğinde burada birbirinden değerli sanatçılarımızı ağırlıyoruz. Bu akşam da Türk Halk Müziği koromuz eşliğinde ülkemizin güçlü seslerinden Nida Ateş beyefendiyi misafir ettik. Kendilerine bu güzel konser için teşekkür ediyorum. Başta şefimiz olmak üzere Türk Halk Müziği Koromuza da teşekkür ediyorum. Bizleri burada yalnız bırakmayıp salonu doldurduğunuz için siz kıymetli vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Konuşma sonrası Emin Dündar, konuk sanatçıya gecenin anısına hediye takdimi gerçekleştirdi.

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.