TIP BAYRAMINI KUTLADILAR

İnegöl Devlet Hastanesi yönetimi, 14 Mart TIP Bayramı nedeniyle pasta keserek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Başhekim Hayrettin Göçmen, “Aslında bir gün değil her gün kutlanması gereken bir bayram” dedi.

Yayınlama: 15.03.2017
764
A+
A-

İnegöl Devlet Hastanesi Yönetimi, TIP Bayramı nedeni ile bir program gerçekleştirerek, sağlık personeli ile pasta kesti.

 

Programda açıklamalarda bulunan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen, “Bugün 14  Mart TIP Bayramı. Oldukça zor şartlarda  ve fedakarhane görev yapan sağlık çalışanlarının bayramı. Aslında bir gün değil her gün kutlanması gereken bir bayram ama bir günde olsa insanlar arasında fakrındalık oluşturmak adına güzel bir gün. Tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyoruz. Her gün onların kutsal bir görev yaptıklarının farkına varılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.






 

Nöroloji Uzmanı Habibe Özağlan ise, “Huzur içinde çalıştığımız ortamlar diliyorum. Tüm sağlık çalışanlarının mesleğini en iyi şekilde icra edeceği ortamlarda bulunur ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından İnegöl Devlet Hastanesi yemekhanesinde 14 Mart TIP Bayramı nedeni ile hazırlanan pasta sağlık çalışanları ile birlikte kesildi.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş