TOKi BiLGi YARIŞMASINDA 2. OLDU Yarışmalar öğrencileri motive ediyor

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Bilgi Yarışması’nda derece alarak 2. oldu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Fikret Kılıç, bu tür yarışmaların öğrencileri motive ettiğini ifade etti.

Yayınlama: 13.04.2018
1.468
A+
A-

İnegöl ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arasında düzenlenen Bilgi Yarışmasında 49 okuldan yirmi sorudan yirmisini de doğru cevaplayan TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, final etabında birinciliği Erdem Beyazıt Ortaokuluna kaptırarak 2. oldu.

 

5. Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü İlhami Araali, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin takip ettiği final etabı oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti.








 

Törenin ardında ödüllerini alan öğrenciler okullarında coşkuyla karşılandı. Bu tür yarışmaların öğrencilere birer örnek olduğunu ve öğrenci motivasyonunu artıcı etki yaptığını dile getiren TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Fikret Kılıç, yarışmaların sıklıkla yapılması gerektiğini, hiçbir başarının tesadüf olmadığını vurguladı. Kılıç, yarışmaya katılan öğrencileri başarılarından dolayı okul olarak da ödüllendirdiklerini ifade ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.