Toplumsal barışı tesis edeceğiz

Saadet Partisi Bursa Milletvekili adayı Fikret Bayram, seçim çalışmaları kapsamında Alija Düşünce Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Bayram, “Kırılan kalpleri ve yıkılan güveni onaracağız. Toplumsal barışı tesis edeceğiz” dedi.

Yayınlama: 06.06.2018
871
A+
A-

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Fikret Bayram, Teşkilat olarak, coşkulu bir şekilde seçim çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

 

GÜLER YÜZÜMÜZÜ MUHAFAZA ETTİK






Gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlara seçim çalışmalarını anlatan Fikret Bayram, “İzzetbegoviç gibi bizde, katil olmakla kurban olmak arasında bir seçim yapma hakkımız olsaydı, şüphesiz kurban olmayı tercih ederdik. Aliya İzzetbegoviç’in birçok güzel sözü var. Bunlardan birisi de, düşman ile alakalı olan ‘Savaş ölünce değil düşmana benzeyince kaybedilir’ sözüdür.  Uzun yıllarını savaşta geçirmiş biri olarak o, bu sözlerini kendi şartlarında söylemiş. Şu anda Türkiye’de böyle bir savaş ortamı yok ama bu cümleyi mevcut yapıya uyarlamak gerekirse de, bizler bize yapılan bütün yanlış uygulama ve haksız ifadelere rağmen güler yüzümüzü muhafaza ettik. Bundan dolayı da seçmenimizden güzel tepkiler aldık. Seçmen bize, ülke genelindeki kutuplaşma ve kavga ortamından dolayı sık sık şikayet etti. Siyasette, sporda, yarışma programlarında ve hatta yeme programlarında bile kavga var. Artık yeter!  Biz bu memleketi kavgalar ile bir arada tutamayız. Biz bu ideal için yola çıktık ve bunu muhafaza edeceğiz. Barışacağız, barıştıracağız birlik olacağız” dedi.

 

“3 YIL İÇERİSİNDE TÜRKİYE’Yİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Üç yıl içerisinde ekonomisi güçlü, halkı müreffeh, barış ve kardeşlik dolu bir Türkiye inşa edeceklerini belirten Bayram, “ilk olarak kırılan kalpleri ve yıkılan güveni onaracağız. Toplumsal barışı tesis edeceğiz. Çünkü barış olmadan yatırım ve atılım olmaz. Beraberinde ülke genelinde bir yatırım hamlesi başlatacağız. Planlamaya önem vereceğiz, kaynakları verimli kullanacağız. Üreten ve üreterek güçlenen Türkiye için yatırım yapacağız. Böylece tarım, hayvancılık, sanayi, ileri teknoloji, madencilik gibi ayrı ayrı alanlarda, Türkiye’nin dört bir yanında kuracağımız tesislerle büyük bir atılım dönemi başlatacağız” dedi.

 

“YAPTIK, YİNE YAPARIZ”

Bayram sözlerine şu ifadelerle son verdi: “Biz 11 ayda D-8’leri kuranlarız, biz 11 ayda cumhuriyet tarihinin ilk ve tek denk bütçesini yapanlarız, biz 11 ayda zarar eden bütün KİT’leri kâra geçirenleriz. Biz, 15 yıl değil, 15 ay değil, 15 gün değil bir gecede Kıbrıs Barış Harekâtı’nı yapanlarız. Yaptık, yine yaparız” şeklinde devam etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş