TRAFİK NEFES ALACAK

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları İl Müdürlüğü işbirliğinde hayat geçirilen Panayır Kavşağı’nda sona doğru geliniyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Çalışmalar tamamlandığında Mudanya istikametinden gelen vatandaşlarımız, Recep Tayyip Erdoğan bulvarından yeni yaptığımız 3 köprüyü kullanacak, yeni açtığımız yolu kullanarak, Panayır Köprüsü’nden geçecek” dedi.

Yayınlama: 24.04.2017
766
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Karayolları Bursa İl Müdürülüğü  ile işbirliği içerisinde  yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatlar büyük ölçüde tamamlanırken, Yunuseli bağlantı yollarının da tamamlanmasıyla Mudanya – Yıldırım arasında alternatif bir güzergah oluşacak, kentin merkezi trafik yükleri de ortadan kalkacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Panayır Kavşağı’nın da tamamlanmasıyla birlikte İstanbul Caddesi üzerinde kesintisiz ulaşımın sağlanacağını böylelikle Bursa’da ulaşımın nefes alacağını söyledi.

 

Bursa merkezde  ulaşım sorununun ortadan kaldırılması amacıyla raylı sistemden, köprü ve kavşaklara, yol genişletme çalışmalarından yeni alternatif güzergahlar oluşturulmasına kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren Bursa  Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi üzerindeki bir düğümü daha çözüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Karayolları işbirliğinde yaptığı Panayır Köprüsü’nde imalat hızla sürürken, Yeniceabat üzerinden Yunuseli yoluna, buradan da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile Mudanya yoluna bağlantının sağlanmasıyla önemli bir alternatif güzergah hayata geçirilmiş olacak.






 
İstanbul Caddesi’nin doğusu ile batısını birbirine bağlayacak Panayır Köprüsü’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altepe, köprünün 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi. Kent içi trafiği rahatlatma için alternatif çözümler üretmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Altepe, “İstanbul Caddesi’nin doğusu ile batısı Panayır köprüsü ili bağlanacak. Bunun yanında Yunuseli kanalına yaptığımız 3 ayrı köprü ile Yeniceabat’ın hemen güneyinden geçen yeni yol çalışmaları tamamlanıyor. Çalışmalar tamamlandığında Mudanya istikametinden gelen vatandaşlarımız, Recep Tayyip Erdoğan bulvarından yeni yaptığımız 3 köprüyü kullanacak, yeni açtığımız yolu kullanarak, Panayır Köprüsü’nden geçecek. Demirtaş Köprülü Kavşağı’nı da kullanarak, Yıldırım’a ulaşacaklar. Böylelikle kent içi trafik kullanılmadan Mudanya ile Yıldırım arasında alternatif bir güzergah oluşacak. Bursa trafiği de nefes alacak” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş