TÜKODER’den Hakan Ergül’e ödül

İnegöl Tüketiciyi Koruma Derneği ve Türk Hava Kurumu Başkanı Şükrü Sütçü, Hakan Ergül’ü iş yerinde ziyaret ederek kendisine derneğe verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Yayınlama: 26.04.2018
975
A+
A-

Sütçü, derneğe üyeliğinin 10. yılı ve verdiği destekler nedeniyle Hakan Ergül’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

Günümüz toplumlarının üretim toplumu mahiyetinden uzaklaşıp tüketim odaklı bir toplum haline gelmesinden bahseden Ergül, bu noktada bilinçli tüketim konusunda büyük eksikliklerimiz olduğuna dikkat çekti. TÜKODER gibi oluşumlar sayesinde büyük kitlelere ulaşıp tüketim bilinci oluşturmaya çalışıldığını ve bu oluşumun içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ergül, Kosova Eğitim Kurumları olarak da öğrencilere bu bilinci aşılamaya çalıştıklarını ifade etti. Öğrencilere üretim ve yaratıcılık konusunda sürekli desteklerde bulunduklarını buna ek olarak da bu amaçla kulüpler kurduklarını söyleyen Ergül, üretim olmadan yapılan tüketimin toplumu tüketmekten başka bir amaca hizmet etmeyeceğinin altına çizdi.






 

Sözlerine kendilerine bu plaketi layık gören Sayın Şükrü Sütçü’ye teşekkür ile sonlandıran Ergül, derneğe desteklerinin devam edeceğini belirtti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş