TüRK MiLLETiNiN VE ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Bundan 100 yıl önce Türk Milletini tarih sahnesinden silmek isteyen güçler üzerimize çullanmışken birileri bu topraklara umutsuzluk, çaresizlik, bitkinlik ve nifak tohumları ekiyorken bizlere bu cennet vatanı bırakan ve bu devleti kazandıran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız. Yolu yolumuz ilkeleri ilkelerimizdir.

Yayınlama: 10.10.2019
769
A+
A-

Devletimizin bekası, milletimizin huzuru ve güveliği için yanı başınızda belli odaklarca desteklenerek büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenen. Terör örgütünün bertaraf edilmesi maksadıyla Türk Ordusunun Fırat’ın Doğusuna düzenlediği Barış Pınarı harekâtının ordumuza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Bu harekâtta inşallah bölgenin huzur ve güvenliğini sağlayacak yıllardır türlü vahşetlere tabi tutulan bölge halkının kurtuluşuna vesile olacak barış ve adaletin hâkim kılınmasına katkıda bulunacağız. Bununla birlikte Türk Milletinin ve Devletinin bölgedeki varlığına kasteden terör örgütlerine ve on binlerce kilometre öteden gelerek yaşamakta olduğumuz topraklarımıza fiili müdahalede bulunup, kendince yeni bir düzen kurmak Türk milletine ayar vermek hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete katılan sözüm ona devletlere Türk’ün iradesini kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz.








 

Sınırlarımız ötesinden ülkemizin güvenliğini ve üniter yapısını tehdit eden teröristlerin kökü kazınıncaya dek bu mücadele sürecektir. Türk ordusu hem sınırlarımız içinde yaşayan milyonların bekası hem evlerinden yurtlarından koparılarak dünyanın dört bir yanına savrulmuş aileler için, hem de Suriye de ki milyonları barışla buluşturmak üzere bu harekâtları gerçekleştirmektedir. İnegöl Ertuğrulgazi Derneği bütün varlığıyla dualarıyla Mehmetçiğinin ve Yüce Türk milletinin yanındadır. Yüce Rabbimizden dileğimiz hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan ordumuzu muzaffer kılmayı nasip etsin. Allah Muaffak eylesin. Allah Yar Ve Yardımcıları Olsun.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.