‘Türkiye dünyaya demokrasi dersi verdi’

Yayınlama: 16.05.2023
35
A+
A-

MÜSİAD İnegöl Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tüm dünya genelinde ülkemiz için olumsuz algı oluşturulduğunu belirten Yazaroğlu, “Tüm dünyaya algılatılmaya çalışılan olumsuz havanın aksine Türkiye Cumhuriyeti Devleti milletiyle birlikte demokrasi dersi vermiştir. Bunu sağlayan herkesten Allah razı olsun”

MÜSİAD İnegöl Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Konuya ilişkin yazılı basın açıklamasında bulunan Yazaroğlu, şu ifadeleri kullandı;

MİLLETİN İRADESİ SANDIĞA YANSIDI






“14 Mayıs tarihinde gerçekleşen ve %90’ları bulan yüksek oranda bir katılım sağlanan seçimlerde millet iradesi sandığa büyük oranda yansımıştır. Tüm dünyaya algılatılmaya çalışılan olumsuz havanın aksine Türkiye Cumhuriyeti Devleti milletiyle birlikte demokrasi dersi vermiştir. Bunu sağlayan herkesten Allah razı olsun”

EN KUVVETLİ ADAY ERDOĞAN

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkımızın %49,50’si Cumhur İttifakı Adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, %44,89’u Millet İttifakı Adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, %5.17’si ise Ata İttifakı Adayı sayın Sinan Oğan’a oy vermiş ve bu netice seçimlerin 2. tura kalmasına sebep olmuştur. Türk milleti ne kadar feraset sahibi olduğunu bir kez daha sandığa yansıtmış, ancak hala çözülmesi gereken sorunlar olduğu mesajını da tüm siyasetçilerimize iletmiştir. Halkımızın sandığa yansıttığı her düşünce ülkemizin gelişme ve kalkınmasına katkı sağlamaktadır. Mevcut oy oranlarını göz önünde bulundurduğumuzda ve 2. turda en çok oy alanın kazanacağı gerçeğini varsayarak, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde tekrar Cumhurbaşkanımız olarak seçilmesi kuvvetle muhtemel sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, görevde olduğu son 20 yılda bugüne kadar çözdüğü birçok problem gibi halkımızı ve ülkemizi etkileyen diğer problemleri de kısa ve orta vadede çözeceğine inancımız tamdır. Bu minvalde, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur oylamasının önce aziz milletimiz ve mazlum coğrafyalara, sonra tüm dünyaya hayırlar getirmesini Allah’ tan niyaz ederiz”

BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZLE SÜREKLİ İLETİŞİMDE OLACAĞIZ

“Milletvekili seçimlerine baktığımızda, bölge halkımız son seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 10 milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi’nden 6 milletvekili, İyi Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden 2 milletvekilini seçerek, ilimizi TBMM’nde temsil etmek üzere kendilerini görevlendirmiştir. Halkımızın teveccühleriyle, AK Parti ve İyi Parti’den meclise gidecek 2 milletvekilimizin İnegöllü olmaları ilçemiz ve civarının sorunlarının mecliste dile getirilerek çözüme kavuşturulması hususunda bizleri ümitlendirmektedir. Her iki milletvekilimizin de bölgemizde ki tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak politikalar geliştireceklerine ve bölgesel sorunlarımızın takipçileri olacaklarına inancımız tamdır. İş insanları derneği olarak, sayın milletvekillerimizle iş dünyamızı ve bölgemizi ilgilendiren sorunlar hususunda her zaman iletişimde olmaya gayret göstereceğiz. Kendilerine bölgemizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınması hususunda ki çalışmalarında başarılar dileriz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş