TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Halter Antrenörü Abdullah Özsever gözetiminde çalışmalarına devam eden, İnegöl Belediyespor sporcusu Dilek Aka, Halter Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu.

Yayınlama: 05.05.2017
781
A+
A-

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlce Müdürü Yusuf Şevki Yücel, yarışmada dereceye girerek İnegöl’ü başarıyla temsil eden sporcuyu makamında ağırlayarak tebrik etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Müdür Yücel, “Liseden mezun olduktan sonra yaklaşık 1 yıl ara verdiği halter sporuna yeniden başlayarak kısa süre içerisinde çok kıymetli bir başarı elde eden kızımızı tebrik ediyorum. Aynı zamanda antrenörlük belgesi de olan Dilek hem örnek bir sporcu haliyle hem de başarılarıyla İnegöl’deki kız öğrencilerin bu spora yönlendirilmesine katkı sağlıyor.  Salonumuzda onun vasıtasıyla antrenman yapan 6 kız sporcumuz daha var. Yakın zamanda her birinden benzer başarılar bekliyoruz. Dilek kızımızın başarısında İnegöl Belediyesi’nin büyük katkısı var. Ben Belediye Başkanımıza ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ediyorum. Çam sakızı bir armağanla başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.






 

Konuşmanın ardından Müdür Yücel, başarılı halter sporcusu Dilek Aka’ya eşofman takımı hediye etti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş