TÜRKİYE’DE İLK OLACAK HAZIRLIK DEVAM EDİYOR

İnegöl Berberler Kuaförler Odası’nın bu yıl 2.’sini düzenlediği iftar programı Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen İftar yemeğine oda üyeleri ve aileleri katıldı. Programda konuşan İnegöl Berberler Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, Türkiye’de ilk olacak olan ve erkek öğrencilerin Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampüsü’nde kuaförlük eğitimi alacağı sınıf ile ilgili bilgiler vererek, “Bakanlıktan gelecek olan ödenek ve bizim de katkılarımız ile orada o sınıfı oluşturacağız. Şim

Yayınlama: 06.06.2017
571
A+
A-

Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına çeşitli oda başkanları ile bazı ilçe protokol üyeleri, İnegöl Berberler Kuaförler Odası üye ve aileleri katıldı.

 

RAMAZAN BEREKETİYLE GELDİ






İftar programı öncesi açıklamalarda bulunan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, “İnegöl Berberler Kuaförler Odası olarak, geçen sene başlatmış olduğumuz iftar programlarını sürdürerek bu sene 2.’sini düzenliyoruz. Ramazan Ayı birlik beraberlik ayı, rahmet ayı. Görüyorsunuz hakikaten rahmetiyle, bereketiyle geldi. Ben öncelikle iftar programına katılan üyelerimizin hepsine teşekkür ediyorum. Allah hayırlı Ramazan geçirmelerini nasip etsin. Ramazan Ayı’nda biz birlik ve beraerlik içinde bu yemeği düzenledik. Çeşitli faaliyetlerimiz var. Çeşitli faaliyetlerimizin yanında bu şekilde etkinliklerimiz oluyor. Biz Berat Kandili’nde de geleneksel hale getirdik, mevlid okutturuyoruz üyelerimize. Bunun yanında geçen sene iftar programlarına başladık ve bu sene devam ettiriyoruz. Allah razı olsun üyelerimiz teveccüh gösteriyor. Katılımları güzel ve bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.

 

TÜRKİYE’DE İLK OLACAK

Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampüsü’nde önümüzde yıldan itibaren eğitim hayatına başlayacak olan Kuaförlük Sınıfı ile ilgili son gelişmeleri aktaran Güven, “2017-2018 Eğitim ve öğretim Yılı’nda Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampüsü’nde mesleğimiz ile ilgili artık erkek öğrencilere de eğitim verilecek. Orada biz okul müdürü ile yerleri gezdik. Yani hazırlayacağımız üniteleri gezdik, gayet güzel. Tabi bakanlıktan gelecek olan ödenek ve bizim de katkılarımız ile orada o sınıfı oluşturacağız. Şimdi liselerde tercih yapılıyor. Bu tercihlerden sonra talep belli olacak. Ama şuanda hazır mevcutta öğrencilerimiz oraya yönlendiriliyor. İnşallah nasip olursa Türkiye’de de bir ilk olacak. Çünkü Türkiye’nin çeşitli yerinde bu şekilde meslek okullarında sadece kız öğrenciler var. Erkek olarak yok. Bizim burada amacımız zaten belliydi. Özellikle erkek berberlerin teşvik amacı ile bu girişimde bulunduk. İnegöl’de buna çok ihtiyaç var. Türkiye’ye inşallah örnek olacak bu proje. Güzel bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş