“TÜRKİYE’DE KAOS ÇIKARILMAK İSTENİYOR”

Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, ABD’de başlayan kaosun Avrupa ülkelerine de sıçradığını hatırlatarak, “Ne yazık ki ülkemizde de bu yapılmaya çalışılıyor. Herkes bilsin ki bu vatanın evladı asla diz çökmez. Vatanın bir çöpüne dahi zarar vermez ve küresel şebekenin bu tezgahına gelmez” dedi.

Yayınlama: 10.06.2020
588
A+
A-

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) George Floyd’un polis tarafından öldürülmesi üzerine başlayan gösteriler ülke içinde adeta bir iç savaşa dönüşürken, protestoların sembolü haline gelen tek diz üzerine çökme eylemi de dünyada hızla yayılıyor. ABD’de başlayan gösteriler İngiltere ve İtalya gibi Avrupa ülkelerinde de görülmeye başladı. Ülkemizde de benzer bir kaos ortamının oluşturulmak istendiğini belirten Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, “Küresel şebekelerin oyununa gelmeyin. Bu vatanın evladı asla diz çökmez” mesajı verdi.

 

İÇİMİZDEKİ SEFİL BEYİNLER






Konuya ilişkin dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Turgay Yazıcı, “Amerika’da siyahi bir insanın nasıl vahşice katledildiğini gördük. Tabi ki ABD yıllarca masum insanlara zulmetmeyi sevdiği için onlar adına çok da önemli değildi bu mevzu. Yalnız şöyle bir durum var; ABD’de başlayan gösteriler Avrupa’da da İngiltere, İtalya gibi ülkelerde görülmeye başladı. Ne yazık ki ülkemizde de bu yapılmaya çalışılıyor. Bizi en çok şaşırtan nokta, terörle mücadelede şehit olan on binlerce askerimiz, Eren Bülbül gibi çocuk yaşta şehit olan kahramanımız, 15 Temmuz’da şehit olan Ömer Halis Demir ve niceleri varken, bu şanlı şehadetleri unutup milyonlarca inanın katili olan ABD’nin sanki tek hatası ten rengi siyah olan bir gencin öldürülmesiymiş gibi protesto için yollarda diz çöken içimizdeki sefil beyinlerdir” dedi.

 

BU VATANIN EVLADI DİZ ÇÖKMEZ, KÜRESEL ŞEBEKENİN TEZGAHINA GELMEZ

“Biz bu şanlı ülkenin kahraman evlatları olarak şehitlerimizin yasını tutuyoruz” sözleriyle konuşmasını sürdüren Yazıcı, “Mazlumları katledenlere de en büyük cezayı veren yüce devletimize hizmetkarız. Dünyada bir kaos çıkarmak isteyen bozguncu küresel şebekeye karşı kanımızın son damlasına kadar devletimizi, milletimizi, vatanımızı da koruruz. Eğer birileri gerçekten insani duyarlılık göstermek istiyorlarsa, Aylan bebeğe hassasiyet göstersin. Yunan vicdansızların mazlum mültecilere gerçek mermilerle saldırmasına hassasiyet göstersin. Güney Kıbrıs’ta camiye Bizans bayrağı astılar. Bunun hassasiyetini göstersin. Irak’ta, Yemen’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da yapılan katliamlara duyarlılık göstersin. Herkes bilsin ki bu vatanın evladı asla diz çökmez. Vatanın bir çöpüne dahi zarar vermez ve küresel şebekenin bu tezgahına gelmez. Yaşasın vatan, var olsun millet, payidar olsun devlet ebet müddet” açıklamalarında bulundu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş