TüRKiYE’NiN GELECEĞi MASAYA YATIRILDI

Abdülhamit Han Kültür ve Eğitim Derneği, tarihçi ve araştırmacı yazarların konuk olduğu Türkiye’nin geleceğine ışık tutan konferans programıyla ilçe halkını buluşturdu.

Yayınlama: 26.01.2020
858
A+
A-

İnegöl’de kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği sosyal ve eğitici programlarla dikkat çeken Abdülhamit Han Kültür ve Eğitim Derneği, Türkiye’nin geleceğine ışık tutan bir konferans programı düzenledi. Cuma akşamı 19.00’da Dernek binasında düzenlenen konferansa, Kütahya ve Bursa’dan da katılım oldu.

 

Araştırmacı Yazar Kürşad Berkkan, Tarihçi Yazar Koray Kamacı ve Araştırmacı Yazar Mustafa Kurnaz’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa; AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı ile Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu da katıldı. Dernek yöneticileri ve davetlilerin yer aldığı programda, Kürşad Berkkan, Koray Kamacı ve Mustafa Kurna Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak bilgileri katılımcılarla paylaştılar.






 

Konferansta Dünya üzerindeki küresel gizli yapılanmalar başta olmak üzere Türkiye’nin bu düzendeki geleceği, Vatikanın gelecek planları ve Türkiye, Zihin kontrolü ve frekanslar konuları üzerinde duruldu.

 

Yapılan programa ilişkin açıklamalarda bulunan Abdülhamit Han Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, İnegöl’de tarihimize ışık tutacak, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak ve daha bilinçli nesiller yetişmesine katkı sağlayacak programlar düzenlemeye devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda Cuma akşamı 3 değerli ismi ağırladıklarını kaydeden Yazıcı, “Araştırmacı Yazar Kürşad Berkkan, Tarihçi Yazar Koray Kamacı ve Araştırmacı Yazar Mustafa Kurnaz’ın katılımıyla çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir konferansta bir araya geldik. Hem konuşmacılarımıza hem de bu akşam bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ediyorum. Derneğimizin bu çizgisinde yeni programlar ve farklı etkinliklerle hem geçmişimizi yad etmeye hem de daha güzel bir gelecek için katkılar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş