TUTUKLU SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Akhisar Mahallesi’nde yaşanan silahlı saldırı olayına yardım ettiği iddia dilen bir geçtiğimiz gün tutuklanarak ceza evine gönderildi. Olayla ilgili tutuklu sayısı ise 6’ya yükseldi.

Yayınlama: 10.02.2017
793
A+
A-

10 Aralık 2016 tarihinde İnegöl´ün Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kuaföre, araçlar gelen şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırı sonucunda 23 yaşındaki kuaför Lütfü H. İle 43 yaşındaki müşteri Vahid R. yaralanmıştı. Silahlı saldırı sonrası 2 grup arasında gerginlik meydana gelmiş ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli tüm personel göreve çağrılırken, Bursa’dan Çevik Kuvvet ekibi ve TOMA aracıyla destek sağlanarak Huzur ve Akhisar Mahalleleri arasında tampon bölge oluşturulmuştu.

 

Emniyet ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonrası silahlı saldırıya karıştığı tespit edilen  21 yaşındaki S.K., 19 yaşındaki A.K., 20 yaşındaki H.K., 23 yaşındaki G.A. ve H.K çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı.






 

Silahlı saldırıya yardım ve yataklık ettiği iddiası ile Huzur Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alınan K.M., dün çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gerçekleşen saldırı sonrası tutuklanan sayısı 6’ya yükseldi.

 

Tutuklu şahsın yakınları, Adliye önünde görevini yapmak isteyen basın mensuplarına görüntü aldırmamak için saldırı girişiminde bulundular.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş