üCRETLi öĞRETMENLiK BAŞVURULARI START ALDI

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı yazılın basın açıklamasında, ücretli öğretmenlik başvurularının başladığı, son başvuru tarihinin ise 8 Eylül olduğu açıklandı.

Yayınlama: 09.08.2017
947
A+
A-

Konu ile ilgili yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ücretli öğretmenlik başvuruları başlamıştır. Başvurular elektronik ortamda doldurulacak olup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde onaylatılacaktır. Adaylar 8 Ağustos 2017 ile 8 Eylül 2017 tarihleri arasında başvurularını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne aşağıda belirtilen belgeler ile başvurularını onaylatmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar başvuru yapan ve onaylatan adaylar arasından Eylül ayının ikinci haftasında okullardan gelecek ihtiyaçlara göre görevlendirmeler yapılacaktır. Adaylar İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sayfasında yer alan linkten veya www.inegolmem.net adresinden başvurularını yapabileceklerdir.Görevlendirme sonuçlarını başvuru yaptıkları adresten kullanıcı adı ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Adaylar başvuru sırasında diploma veya mezuniyet bilgilerini sisteme girip daha önce görev yaptıysa görev aldığı okulu, eğitim verdiği branş bilgileri de istenilecektir. Adaylar en fazla 5 branş tercihinde bulunacak ve bu tercihleri tercih sırasına göre görevlendirmeler sırasında dikkate alınacaktır. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı başında eksik öğretmen kadrolarına okullardan gelen ihtiyaç talepleri, öncelikle diğer okullardaki kadrolu öğretmenlerle giderilmeye çalışılacaktır. İhtiyaçların devam etmesi durumunda eğitim fakültesi ilgili branş mezunlarından görevlendirilecektir.Branş mezunları da KPSS puanlarına göre sıralanacaktır.Ayrıca adaylardan sahip oldukları sertifika bilgileri istenecektir. Pedagojik Formasyon Sertifikası, Sınıf Öğretmenliği Sertifikası, Zihinsel Engelliler Sertifikası (ÖZEL EĞİTİM), Okul Öncesi Sertifikası Bilgisayar Sertifikaları ve diğer sertifikalarını sisteme işleyeceklerdir.

 

İSTENİLEN BELGELER 








“Başvuru formunun çıktısı, diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi (Aslı ile birlikte), kimlik fotokopisi, adayın sahip olduğu sertifikaların fotokopisi (Aslı ile birlikte), KPSS sonuç puan bilgisi (Varsa ). İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları bölümüne şahsen başvurulması ve onaylatılması gerekmektedir. Başvurular onaylandıktan sonra adaylar hiçbir bilgide değişiklik yapamayacaktır. e-mail , posta vb. yollarla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.