ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN RAMAZAN KOLİSİ

Daha önce, ‘Bir mont, bir bot’ kampanyası ile belirli kırsal mahallerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini ulaştıran İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı, Ramazan Ayı nedeni ile, ‘Ramazan Kolisi Yardımı’ isimli yardım projesine başladı. Proje kapsamında yardım kolileri hazırlanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Yayınlama: 05.06.2017
813
A+
A-

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı yardım projeleri ile adından söz ettiren İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı, bu sene de proje üretmeye devam ediyor. Ülkü Ocakları’nın son projesi ise, ‘Ramazan Kolisi Yardımı’ oldu.

 

GEÇMİŞTE DE BENZER YARDIMLAR YAPILDI






Daha önce yapılan yardım kampanyaları ile ilgili bilgiler veren İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı Başkanı Yücel Erim, “Bizler İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı olarak, şimdiye kadar bir çok faaliyet gerçekleştirdik. Bu faaliyetlerimiz ile İnegöl’e fayda sağlamayı amaçladık ve sağladığımıza da inanıyorum. Geçtiğimiz kış aylarında, ‘Bir mont bir bot’ yardım projemizi başlatmıştık. Ve bazı köylerimizde bu yardımları, maddi durumu olmayan öğrenci kardeşlerimize ulaştırmıştık. Ben o yardımlarda emeği geçen vatandaşlarımızı ve teşkilat mensuplarımızı gönülden tebrik ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

RAMAZAN KOLİSİ YARDIMI

Ramazan Ayı nedeni ile, ‘Ramazan Kolisi Yardımı’ kampanyası başlattıklarını belirten Erim, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Ülkü ocakları olarak dediğim gibi bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Bildiğini üzere geçtiğimiz aylarda birlik toyumuz renkli be güzel görüntülere sahne oldu. İnegöl’e hizmet etmek ve İnegöl üzerinden de ülkemizin her noktasına hizmet etmişçesine projeler üretmeye devam ediyoruz. Şimdiki projemiz ise 11 ayın sultanı Ramazan Ayı nedeni ile erzak kolileri hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Teşkilatımızda bulunan kardeşlerimizin katkılarıyla, veren el ile alan el arasında köprü oluyoruz. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşlarımızdan alınan gıdalar, ihtiyaç sahiplerine bizim vesilemiz ile ulaşıyor. Ben projede emeği geçen teşkilat mensuplarımıza ve yardım yaparak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren çok değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim yapılan yardımları kabul eylesin inşallah”

 

BİZ KAVGACI GENÇLER DEĞİLİZ

Ülkü Ocakları’nda bulunan her teşkilat mensubunun, ülkenin yararına olacak her durumda var olduğunu belirten Erim, “Bazı çevreler bizleri insanlara farklı tarzda anlatarak, vatandaşlarımızın bizlerden soğumasını amaçlandılar. Ama Allah’a hamdolsun ki, bizler o çevrelerin dedikleri gibi insanlardan olmadık. Aksine bizler ülkemizin her alanında, ülkemizin menfaatine olacak her noktadayız. Bizler şimdi İnegöl için çalışıyoruz ama biliyoruz ki gönüldaşlarımız ülkemizin her tarafında en az bizim kadar milletimiz için çalışıyor, çabalıyor. Bizler kavgacı gençler değil, aksine barıştan ve millet menfaatlerinden yanayız” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş