üMMET iFTARI YüREKLERi BURKTU

İslam coğrafyasında yaşan Müslümanların acılarını hissedebilmek için İnegöl İHH tarafından her yıl düzenlenen Ümmet İftarı programı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa İnegöl protokolü ve vatandaşların ilgi duymaması yürekleri burktu.

Yayınlama: 11.06.2018
794
A+
A-

İnegöl İHH tarafından her yıl düzenlenen Ümmet İftarı programlarına bir yenisi daha geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç ve bazı STK’ların başkanları katıldı.

 

İnegöl protokolünün çoğu Ümmet İftarı programına katılmazken, İnegöllü vatandaşlarda programa ilgi göstermedi.






 

Ümmet İftarı programının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı, “Dünyanın farklı yerlerindeki Müslümanların yaşamış oldukları acıları paylaşmak amacı ile bir an bile olsa sadece bir hurma ile orucunu açan veya sahurda yiyecek hiçbir şey bulamayan insanları anlamak, İslam dünyasının yaşamış olduğu zorlukları bir an olsun hissedebilmek için her sene olduğu gibi bugünde İnegöl’deki ümmetin dernekleri ile vakıfları ile Ümmet İftarı’nı gerçekleştiriyoruz. Bize çok basit gelen bu sofrada çok büyük anlamlar var. Ümmet olma şuurunu yaşamak ve yaşatmak için programa katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş