VALİLİK AÇIKLADI İHALELER GERÇKLEŞTİRİLECEK BOĞAZOVA YENi OYLAT MI OLUYOR?

Bursa’daki jeotermal kaynak, doğal mineralli su arama ve işletme ruhsatlı yedi saha için ihale gerçekleştirilecek. Bu kapsamda İnegöl’e bağlı kırsal Çayyaka’da Jeotermal kaynak ve doğal mineralli su, Fevziye, İnayet ve Elmaçayır’da ise doğal mineralli su ihalesi gerçekleştirilecek.

Yayınlama: 30.10.2019
2.824
A+
A-

Belirtilen sahalar 5686 sayılı kanunun Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Minarelli Sular Kanununun 10’uncu maddesinin birinci fıkrasının bendiyle anılan Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17’nci maddesine istinaden aşağıda bilgileri verilen Jeotermal kaynak ve doğal kaynak ve doğal kaynak su ruhsatlarının, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesine göre Açık Teklif (Artırma) usulü ile ayrı ayrı ihaleleri yapılacak.

 

İHALE EDİLECEK SAHALAR






Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Kordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, İnegöl’de Çayyaka(Boğazova) Mahallesi jeotermal Kaynak ve Doğal Mineralli Su, Fevziye Mahallesi, İnayet Mahallesi, Elmaçayır Mahallesi ve Pınarcık Mahallesi Doğal Minarelli Su, Mustafa Kemal Paşa ilçesi Taşköprü ve Bosdandere Mahalleleri Doğal Minarelli Su, Harmancık ilçesi Ilıcaksu Mahallesi Jeotermal Kaynakları açık artırma usulüyle ihale edilecek.

 

İhale edilecek bu sahalardan 4 tanesi İnegöl’de bulunuyor.

 

İHALE NEREDE YAPILACAK

İhale 12 Kasım 2019 Salı günü saat 14.00’te Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 3. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Teklifler ihalenin yapılacağı ayı gün ihale saatine kadar verilebilecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş