VATANDAŞ TEDİRGİN VE TEPKİLİ

Orhaniye Mahallesi’nde ki uyuşturucu bağımlıların sıkça kullandığı bir metruk binada önceki gün 3 genç daha uyuşturucu madde kullanırken yakalandı.Olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafından haklarında işlem yapılan 3 uyuşturucu bağımlısı, salıverildi.

Yayınlama: 26.04.2017
692
A+
A-

Edinilen bilgilere göre;  Orhaniye Mahallesi Çevre Sokak üzerinde bulunan bir metruk binaya gündüz vakti, uyuşturucu kullanmak maksadıyla giren 3 kişiyi  gören çevredeki vatandaşlar, Emniyet ekiplerini arayarak uyuşturucu kullanıldığı şeklinde ihbar etti.

 

Olay yerine gelen Emniyet ekipleri, metruk bina içerisinde uyuşturucu madde kullanan 3 genci yakaladılar. Olay yerine İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri sevk edildi. Bina içerisinde arama yapan emniyet ekipleri,uyuşturucu madde bulamazken, uyuşturucu madde alımında kullanılan çeşitli aparatları ele geçirdiler.






Uyuşturucu kullandığı iddia edilen 3 genç emniyet ekiplerince gözaltına alındı.Haklarında uyuşturucu  madde kullanmaktan işlem yapılan 3 genç daha sonra serbest bırakıldı.

 

VATANDAŞ RAHATSIZ

Metruk bina çevresinde ikamet eden vatandaşlar ise bu durumu tepki gösterdiler.

Bir çok gencin gece,gündüz metruk binaya girdiğini söyleyen çevre sakinleri, gençlerin bir süre sonra yürümekte zorluk çekerek binadan çıktıklarını belirterek, uyuşturucu madde kullanımının metruk binada yapıldığını, çocuklarının ve yakınlarının bu durumdan tedirgin olduklarını söylediler.

                                                                                                                                                 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş