Vefa ve hatırlama gecesine davet

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kent Konseyi, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan İnegöllülere Vefa ve Hatırlama Gecesi ile İnegöl’ün kültür – sanat, spor, edebiyat, akademik alan ve daha birçok sektörde yetiştirdiği önemli isimleri ilçe halkıyla buluşturacak.

Yayınlama: 21.12.2017
562
A+
A-

 

2014 yılından beri düzenli bir şekilde gerçekleştirilen İnegöllülere Vefa ve Hatırlama Gecesi dolayısıyla Belediye Başkanı Alper Taban ve İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah yapmış oldukları açıklamayla 22 Aralık Cuma gecesi Kent Müzesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan ‘Vefa ve Hatırlama Gecesi’ne tüm İnegöllüleri davet etti.

 






İNEGÖLLÜLERE VEFA

İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız “İnegöllülere Vefa” programının bu yıl dördüncüsünü gerçekleştireceğiz diyerek sözlerine başlayan İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, “ Siyasetçi, sporcu, sanatçı, akademisyen, hayırsever ve gazeteci olarak kendi alanlarında önemli çalışmalara imza atmış öne çıkan isimler arasında İnegöl’de doğmuş ve yaşamış ya da İnegöl’e hizmet etmiş kişileri ilçe halkımızla bir kez daha buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz İnegöllülere Vefa ve Hatırlama Gecesinde İnegöl’e kendilerini adamış kişilere vefa ödülü vereceğiz. Amacımız hem kentimizin insan kaynaklarını ortaya çıkarmak ve hem de bu kentteki gençlerimize bir hedef göstermektir” şeklinde konuştu.

 

“TEKRARI OLMAYAN GÜZEL BİR GECE OLACAK”

Kent konseyindeki değerli arkadaşlarımız ile Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban ile uzun bir mesai sonrası bu özel gecenin içeriğini hazırladıklarını belirten Cerrah, “Bu yılda daha önce olduğu gibi, birbirinden değerli, sürpriz misafirleri bir araya getireceğiz. Tekrarı olmayan güzel bir gece olacak. Vefanın, saygının ve yaşarken hatırlanmanın güzel bir örneğini göstereceğiz. Şimdiden bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmayarak, teşrifleri ile bizleri onurlandıracak tüm katılımcılara şimdiden teşekkürlerimi sunarken, ilçe halkımıza da sizlerin aracılığıyla Vefa Gecemize katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

“İNEGÖL’ÜMÜZE DEĞER KATAN, ŞEHRİMİZİN GURUR KAYNAĞI OLAN ÖRNEK ŞAHSİYETLER”

4. İnegöllülere Vefa ve Hatırlama Gecesi hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban ise, “İnegöl Kent Konseyi ile birlikte düzenlediğimiz bu muazzam gece ile İnegöl’ümüze değer katan, yaptıkları başarılı işlerle şehrimizin gurur kaynağı olan örnek şahsiyetlerle bir kez daha buluşmanın onurunu yaşıyoruz. Her yıl üstüne koyarak daha güzelini gerçekleştirdiğimiz Vefa Gecemiz gerçekten bizleri farklı bir iklime götürüyor. Bu soğuk kış günlerinde, gecenin bizlere sunduğu o hoş sohbetler ve örnek hayat hikayeleri ile içimiz ısınıyor. Böylesi önemli şahsiyetleri görünce, değerleriyle büyüyen ve gelişen İnegöl’ün ne denli önemli bir kent olduğunu daha iyi anlıyoruz” diye konuştu.

 

ROL MODEL OLUYORLAR

Hem bir vefa örneği olma açısından hem de İnegöl’de yaşayan çocuklarımıza ve gençlerimize rol model olmaları açısından bu gecenin tertip edilmesini ve bu öncü insanlarla bir araya gelinmesini önemsiyoruz” diyen Taban; “Bu programla İnegöl’e değer katmış özel isimleri insanlarımıza hatırlatmanın yanı sıra, yeni nesillere tanıtmak gibi de önemli bir görevi yerine getirmiş oluyoruz. Aynı zamanda yeni nesle rol model olmalarını sağlamak istiyoruz. Maalesef Toplum için önemli olan kişilerin kıymetini geç bilen bir milletiz. Oysa hepimiz biliyoruz ki, değerlerimiz hayattayken onlara vefa göstermek daha kıymetli.”

 

22 ARALIK CUMA AKŞAMI

Kültürümüzde ve inancımızda son derece özel bir anlamı olan ‘vefa’ sözcüğünün yeniden öne çıkartıldığı bu özel geceye tüm ilçe halkını bekliyoruz diyen Taban, “Gerçekleştirdiğimiz bu muazzam gece vesilesiyle İnegöl’ümüze değer katan, yaptıkları başarılı işlerle şehrimizin gurur kaynağı olan ve gençlerimiz için rol model vazifesine haiz bu örnek şahsiyetlerle bir kez daha kucaklaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak için tüm hemşerilerimizi 22 Aralık Cuma saat: 19.30’da Kent Müzesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan ‘İnegöllülere Vefa ve Hatırlama Gecesi’ne davet ediyoruz. Son olarak böylesi anlamı ve güzel bir programa öncülük eden, emek sarf eden başta İnegöl Kent Konseyimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyor, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş