VİCDANSIZLAR

İnegöl’de ikamet eden 89 yaşındaki yaşlı kadının, emekli maaşını alan baba-oğul kayıplara karıştı.

Yayınlama: 23.11.2019
883
A+
A-

İnegöl’de ikamet eden 89 yaşındaki yaşlı kadının, emekli maaşını alan baba-oğul kayıplara karıştı.Yalnız yaşıyan yaşlı kadın giden parasına yanarken bir taraftan da kara kara faturalarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor.

SORU SORARAK OYALADI
Tek başına yaşıyan Fatma Adıyamanlı isimli talihsiz kadın, kapının önüne gelen satıcılardan patetes aldı ve satıcılardan çuvalı eve getirmesini istedi. Patates çuvalı satıcılar tarafından eve getirildi ve ardından baba-oğul olduğu tahmin edilen şahıslar evin girişindeki bölümde oturdu. Yaşlı kadın para almak için eve girdiğinde, arkasından bir kişinin geldiğini fark etti. Talihsiz kadın, içeriye giren şahsa tepki göstererek neden girdiğini sordu. İçeriye giren satıcı ise ellerini yıkamak için lavobonun yerini sordu. Talihsiz kadın, cüzdanını odasına bırakarak lavabonun yerini gösterdi. Bu arada evin girişinde bekleyen diğer şahıs ise yaşlı kadına sorular sorarak oyaladı. Kadının oyalanmasını fırsat bilen içerdeki şahıs, talihsiz kadının cüzdanın olduğu odaya giderek yeni çekmiş olduğu 1200 TL maaşı alıp çıktı.

KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ
Şahısların evden çıkmasıyla birlikte odasına giren yaşlı kadın cüzdanından paraların çalındığını fark etti. Bunun üzerine hızlı bir şekilde dışarıya çıkan kadın satıcıların beyaz bir kamyona binerek uzaklaştığını gördü ve komşularından yardım istedi. Durum komşular tarafından jandarma ekiplerine bildirildi.Gelen ekip gerekli incelemeleri yaparak Fatma Adıyamanlıdan bilgileri aldı. Ekipler şimdi her yerde yaşlı kadının parasını çalan vicdansızları arıyor.






FATURALARI NASIL ÖDEYECEĞİM?
Olayı anlatan Fatma Adıyamanlı ise, “Kapının önüne çıktığım sırada beyaz bir kamyonetle patates sattığını gördüm. Komşular alırken bende aldım. Fiyatını sordum 30 TL dediler çuvalına. Bir çuval aldım yaşlı ve tek yaşadığım için aldığım patates çuvalını evin kapısına kadar getirdiler. Bende onlara parasını verdim. Daha sonra içeriye girdim. Cüzdanımdaki paraların olduğu yere aldığım para üstünü koydum. Bu sırada genç olan biri arkamdan gelmiş ben sonradan fark ettim. Kendisine neden geldiğini sordum oda elini yüzünü yıkacağını söyleyerek lavabonun yerini sordu bende gösterdim. Cüzdanın oda duruyordu. Diğer yaşlı olan adam kapının önündeki sedir oturuyordu. Bende oraya çıktım bana sorular sordu bende kendisine tepki gösterdim. Bir süre sonra genç olan çocuğun neden çıkmadığını bu kadar uzun kaldığını söylediğim sırada sesimi duymuş olacak ki çıktı. Onlar giderken ben içeri geçtim. Baktığımda cüzdanım yerindeydi fakat içinde para yoktu. Peşlerinden çıktım yakaladım ama inkar edip arabalarına binip gittiler. Çok mağdur oldum. Ölen eşimden kalan emekli maaşımı yeni çekmiştim. Bin 200 TL’yi alıp gittiler. Ben tek başıma kalıyorum şimdi elektrik, su telefon faturamı nasıl ödeyecem.Yetkililer bir an önce bulsunlar onları buraya bir kamera sistemi taksınlar çok hırsızlık olayları oluyor. Yalnız yaşıyorum çok korkuyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş