Amerika’nın önde gelen e-ticaret platformlarından Wayfair, Ticaret Bakanlığı İhracat Daire Başkanı ve İhracatçılar Birliği temsilcileri ile birlikte Mobiliyum AVM’yi ziyaret etti. ABD’nin büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Wayfair, İnegöl mobilyasının ihracat potansiyelini yerinde incelemek amacıyla düzenlenen ön heyet organizasyonuna katıldı.
Mobiliyum Yönetim Kurulu ile yapılan toplantıda, Wayfair temsilcileri belirlenen İnegöllü mobilya firmaları ile birebir (B2B) görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerden memnuniyetlerini dile getiren Wayfair yetkilileri, ABD ile İnegöl mobilya ticaretini geliştirme hedefi doğrultusunda iletişimde kalacaklarını ifade etti.
Wayfair temsilcileri, güvenilir bir ticaret ağının oluşturulması için iki taraflı iş birliğinin önemine dikkat çekerek, ABD’deki merkezlerinin de mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini vurguladı. Görüşmelerin, İnegöl mobilyasının küresel pazarlardaki yerini güçlendirmek adına önemli bir adım olduğu belirtildi.
Mobiliyum Yönetim Kurulu, bu ziyaretin ihracatın artırılması ve İnegöl mobilyasının uluslararası arenada tanıtılması açısından büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.
HABER: UĞUR KESEN