‘Yaparsa AK Parti yapar’

Yayınlama: 28.04.2023
255
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda önceki gün Hocaköy ve İsaören mahalleleri ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “Yaparsa AK Parti yapar’ diyor vatandaşlarımız. Vatandaşlarımızın ferasetine güveniyoruz. İnşallah bu seçim sürecinde de vatandaşımız tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacaktır” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, bu kapsamda kırsal mahalle ziyaretlerini Hocaköy ve İsaören köyleri ile sürdürdü.

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, şu ifadeleri kullandı:






“Öncelikle yaklaşan seçimlerin hem ilçemize hem ilimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler AK Parti gönüllüleri olarak her seçimde vatandaşlarımızın oylarına talip olurken bir beyanname ile yola çıkıyoruz. Şimdiye kadar genel seçimler kapsamında oluşturulan beyannamelerimizi gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü de zaten buradan geliyor. ‘Yaparsa AK Parti yapar’ diyor vatandaşlarımız. Vatandaşlarımızın ferasetine güveniyoruz. İnşallah bu seçim sürecinde de vatandaşımız tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacaktır”

Algı operasyonlarının hat safhada olduğu bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Durmuş,

“Özellikle sosyal medya üzerinden çok farklı, aslı astarı bulunmayan algı operasyonları ile vatandaşlarımızın aklı çelinmeye çalışılıyor. Ben her vatandaşımızdan şunu istiyorum; elimizi vicdanımıza koyalım ve seçim günü sandığa öyle gidelim. Sosyal medya üzerinden yapılan sözde röportajlar ile vatandaşlarımızın yönlendirilmesi sağlanmaya çalışılıyor. Bu anlamda İnegöl’deki arkadaşlarımız ile birlikte bizlerde var gücümüzle çalışarak İnegöl’de en üst seviyede Cumhur İttifakı’na, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz”

Belediye Başkanı Alper Taban ise, özellikle deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İnegöl’ün kısa sürede harekete geçerek elini depremzedeler için taşına altına koyduğunu belirten Taban, “Vatandaşlarımız ile gurur duyuyorum” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş